"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Бериша и албански екстремисти спремају велике протесте против Вучића

Novosti online

05. 12. 2022. у 20:42

ЕКСТРЕМИСТИЧКИ кругови у Албанији, предвођени бившим премијером и актуелним лидером Демократске партије Саљием Беришом спремају велике демонстрације против председника Србије Александра Вучића, који сутра долази у Тирану на Самит Европске уније и Западног Балкана - сазнају незванично "Новости".

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Бериша и албански екстремисти спремају велике протесте против Вучића

Фото: Инстаграм/buducnostsrbijeav

Према нашим информацијама Бериша и националистички кругови потпомогнути и екстремистима са Косова и Метохије планирају масовно окупљање у подне на централним градским улицама како би изразили незадовољство тиме што је први човек наше државе дошао у њихову престоницу.

Намера је и да се изазову инциденти, али и да се пошаље порука госту из Београда да је непожељан, јер ови кругови у Албанији управо Вучића виде као идејног творца Отвореног Балкана, што је по њима синоним за економску и политичку надмоћ наше државе у читавом региону.

Подсетимо, ово није први пут да Бериша организује протесте против доласка нашег председника у Тирану. Албански екстремисти протестовали су и прошле године, 20. децембра, због доласка Александра Вучића у Албанију.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

СА ЊИМ ЈЕ ЖЕЛЕЛА БРАК И ПОРОДИЦУ: Трагична љубав Соње Савић - од када је умро себе је сматрала удовицом, за њу је био једини