ОДБЛОКИРАНИ ТВИТЕРИ СРПСКИХ ПОЛИТИЧАРА : Поново у функицији налози Арноа Гујона, Невене Ђурић, Сандре Божић...

М.С.

19. 08. 2022. у 21:10

ТВИТЕР налази 13 народних посланика актуелног сазива, шест из претходног мандата, као и директора Управе за сарадњу с дијаспором и Србима у Региону, Арноа Гујона, били су суспендовани, а тек после готово двадесетлетворачасовне блокаде, поново су активни.

ОДБЛОКИРАНИ ТВИТЕРИ СРПСКИХ ПОЛИТИЧАРА : Поново у функицији налози Арноа Гујона, Невене Ђурић, Сандре Божић...

Фото: Танјуг/Зоран Жестић

Могућност објављиња порука на овој друштвеној мрежи је привремено била укинута и трибунима Невени Ђурић, Сандри Божић, Милици Николић, Јелени Обрадовић, Александру Марковићу. Налог је био блокиран и Крсти Јањушевићу, Душану Радојевићу, Јелени Жарић Ковачевић, Александри Томић, Сташи Стојановић, Зорану Томићу и Андријани Васић и Оље Петровић. Када је реч о бившим посланицима, без Твитера остали су Србислава Филиповић, Јанко Лангура, Соња Влаховић, Ана Пешић, Милош Терзић и Весна Кришанов.

Последњи Гујонов "споран твит", пре него што су му икључили налог, био је на тему подршке грађана Србије Косову. Како је поделио са својим пратиоцима, "проблематична" је била анкета, у којој се каже да половина грађана сматра да је "Косово изгубљено", спроведена од 4. до 14. марта.

- Укинут ми је налог са 34.000 пратилаца након једне објаве у којој сам раскринкао контроверзну анкету од марта месеца, које је урадила једна невладина ирганизација која сарађује са страним владама - објашњава Гујон за "Новости". - Ово није први пут да ме цензуришу, то се догађало када сам говорио о хуманитарној каастрофи у српским енклавама на КиМ за француске медије, али и неке српске. То није само укидање налога, то је забрана слободе говора једном владином званичнику.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

У ПАНАМСКИМ медијима објављен је снимак са места убиства мушкарца између 40 и 45 година који је убијен у петак поподне. Према наводима тамошњих медија још увек није откривен идентитет убијеног који је убијен у белом аутомобилу.

30. 09. 2022. у 23:53

Коментари (0)

ГАРДИСТА (18) НАЂЕН МРТАВ У КАСАРНИ: Пратио краљичин ковчег на сахрани, изненада преминуо