НЕЋЕМО ДА УЧЕСТВУЈЕМО У УНИШТАВАЊУ СВОЈЕ ЗЕМЉЕ: Вучић поручио Квинти да долазе у доброј вери

Novosti online

11. 08. 2022. у 11:53

ПРЕДСЕДНИК Александар Вучић је након сусрета са младим спортистима из дијаспоре одговарао на питања новинара и причао о притисцима на Србију.

НЕЋЕМО ДА УЧЕСТВУЈЕМО У УНИШТАВАЊУ СВОЈЕ ЗЕМЉЕ: Вучић поручио Квинти да долазе у доброј вери

Фото: Танјуг

Вучић је поручио Квинти да долазе у доброј вери, али да нас натерају да сами учествујемо у уништавању своје земље, како каже, немојте ни да сањате.

- Више пута сам указивао на изјаве које припремају терен, у којима ваљда желе да ме обавесте како ће они то све да спроведу у дело. Ок, кажите нам да право не постоји, да вас не интересује Резолуција 12 44 , као и право УН, које толико спомињете када је сукоб у Украјини у питању, али када је у питању овај део Европе и света, то вас не занима - рекао је Вучић.

- Ја се и даље надам да ће разум да превлада. Чим је неко Србин и за Србију, он је криминалац. Молба људима из Квинте, не радите то, не сањајте. Никакве пуцњаве није било, али нећемо дозволити никоме да отвара ватру на нас.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

СИН ми је добро, ушили су му рану али је још у болници. Иако је полиција ухапсила сву тројицу нападача, двојицу малолетника су пустили а оног старијег од 46 година су задржали. Страшно је то што су мог сина, који уопште није проблематичан, напали из чистог мира док је шетао пса.

04. 02. 2023. у 11:56

ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

"ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА" Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

- ПОГЛЕДАЈТЕ са каквим болесним лажовима имамо посла, погледајте, поштовани грађани, чиме се баве и то већ 30 дана, рекао је председник Србије Александар Вучић, показујући јавности фото-монтажу фотографијe на којој се он наводно грли са Аљбином Куртијем, а коју је Срђан Миливојевић из ДС делио на друштвеним мрежама.

03. 02. 2023. у 14:22

Коментари (36)

СТАВ БЕОГРАЂАНА: Питали смо грађане шта мисле о забрани пушења у затвореном коју тражи министарка Даница Грујичић (АНКЕТА)