БРИСЕЛ ТВРДИ ДА ЗБОГ УКРАЈИНЕ ВУЧИЋ НЕ СМЕ У БРИСЕЛ Васиљевић: Они који то кажу, ништа не знају ни о председнику, ни о политици Србије

Новости онлајн

21. 06. 2022. у 19:14

СУЗАНА Васиљевић, саветница за медије председника Србије Александра Вучића реаговала је на приче да се српски лидер наводно уплашио пута у Брисел јер га тамо чекују нови притисци због неувођења санкција Русији.

БРИСЕЛ ТВРДИ ДА ЗБОГ УКРАЈИНЕ ВУЧИЋ НЕ СМЕ У БРИСЕЛ Васиљевић: Они који то кажу, ништа не знају ни о председнику, ни о политици Србије

Фото: И. Маринковић

- Они који говоре да се Александар Вучић уплашио нечијих напада и критике, очигледно ништа не знају о председнику Вућићу и његовом каратктеру, ни политици Србије - поручила је Васиљевић за Блиц.

Подсећамо, Вучићева саветница за медије одговорила је тако на сазнања извора "Блица" који је рекао да председник избегава посету Бриселу.

- Иза свега стоје притисци ЕУ да Србија уведе санкције Русији и Вучићев страх да ће се они појачати кад оде у Брисел - рекао је извор.

Раније данас Вучић је објавио да ће се кослутовати са лидерима Отвореног Балкана око пута у Брисел и да је договорено да сутра објави одлуку.

БОНУС ВИДЕО: 

ВУЧИЋ НА ОТВАРАЊУ ДЕОНИЦЕ ОРЛОВАЧА- СТРАЖЕВИЦА: Од 18 сати ће бити пуштена у саобраћај

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

ЏОНСОНОВ РОЂЕНИ БРАТ: Био министар, после Борисовог потеза поднео оставку - личе као да су близанци