ПЕТАР ПЕТКОВИЋ: Припрема атентата на председника Вучића очајнички покушај освете срушених криминалних босова

Novosti online

22. 01. 2022. у 11:30

ПРЕДСЕДНИК Александар Вучић је одавно објавио беспоштедни рат криминалним организацијама у Србији, а припрема атентата на њега је очито очајнички покушај освете срушених криминалних босова који се надају да ће, уколико уклоне једну особу, моћи да загосподаре овом земљом.

ПЕТАР ПЕТКОВИЋ: Припрема атентата на председника Вучића очајнички покушај освете срушених криминалних босова

Фото: Канцеларија за КиМ

Србију нико неће моћи да блокира на путу развоја којим ју је незаустављиво повео председник, јер модерна и успешна Србија је национални пројекат, и иза њега стоји, не само странка на чијем је челу председник Вучић, већ и најшири слојеви нашег друштва, спремни да бране оно што је последњих година постигнуто. 

Очекивани су подсмех и злурадост којом су информацију о припреми атентата на председника, иначе добијену из релевантних и кредибилних извора, пропратили поједини медији и појединци, јер они наступају по налогу једне другачије и можда и подмуклије групе криминалаца, која би такође да прљавим новцем и на насилан начин да преотме Србију.  

Србија није земља бесловесних људи, и наши грађани веома добро умеју да разлуче ко се за Србију бори, а ко би да је обори. 

Србија ће наставити да незаустављиво иде напред и никада нећемо пристати на повлачење пред онима који би да нашу земљу растргну на комаде.

БОНУС ВИДЕО: 

Вучић стигао у седиште СНС, главна тема формирање нове владе

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

У ЧЕКАОНИЦИ ЕУ СВЕ ПЛИЋИ ФОНДОВИ ЗА НАШ РЕГИОН: Нови пројекат угрожава нападна великодушност ка земљама источног партнерства