БРНАБИЋ РАЗГОВАРАЛА СА ВУЧИЋЕМ: Рекао ми је - Ако покушају да ме убију, једном мора да се умре

Novosti online

21. 01. 2022. у 22:30

ПРЕДСЕДНИЦА Владе Ана Брнабић открила је, говорећи о детаљима плана за покушај атентата на Србије Александра Вучића, да не верује да ће се у понашању председника нешто променити.

БРНАБИЋ РАЗГОВАРАЛА СА ВУЧИЋЕМ: Рекао ми је - Ако покушају да ме убију, једном мора да се умре

Фото принтскрин Прва ТВ

- Он је врло незахвалан по том питању, он кад зацрта негде да иде, не може нико да га спречи. Ја као председница Владе, али и као његов пријатељ имам огромну зебњу да му се нешто не деси. Пре свега као неко ко га много поштује, бојим се да се њему нешто не деси јер је он потребан Србији. Причала сам са њим о томе, сигурна сам да му није лако. Рекао је: "Чак и то да се деси, ја сам многе ствари које сам желео у животу испунио, изградили смо школе и болнице, путеве, пруге, једном мора да се умре"...  - рекла је премијека, не желећи да открије о којој земљи је реч из које је дошла информација о атентату.

Она је објаснила зашто је председник Србије навукао гнев вође кавачког клана.

- Председник Вучић је објавио рат Радоју Звицеру тиме што је објавио рат против организованог криминала. Растурили смо криминалну групу у нашој земљи и тиме смо им пореметили бизнис и у другим земљама региона. Сећате се када је Александар Вучић изашао и рекао да криминалне групе неће бити јаче од државе. Ево, сада смо дошли до тога да нас стране обавештајне службе обавештавају да је припреман атентат на Вучића. Али Вучић није имао страх, ниједног секунда није помислио на то, није се уплашио - објаснила је Брнабић и закључила:

- Нисмо ми више држава у којој је убијен премијер Зоран Ђинђић. Завршићемо ми ово како треба и верујем да ће председник бити безбедан.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

ЕСТРАДНИ ПЕНЗИОНЕРИ: Ко преживљава, а ко прима 2.200 евра?