"АПСОЛУТНО ДНО": Реакције на сраман филм о премијерки Ани Брнабић који је приказан на Н1

Novosti online

20. 01. 2022. у 11:32 >> 12:59

НА телевизији Н1 приказан је сраман филм о премијерки Србије Ани Брнабић под насловом "Јунаци доба злог".

АПСОЛУТНО ДНО: Реакције на сраман филм о премијерки Ани Брнабић који је приказан на Н1

Фото: Танјуг

Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Србије Томислав Момировић реаговао је на Твитеру поводом тог филма.

- Одавно нисам видео нешто тако одвратно и срамно као што је почетак емисије на Н1 о председници Владе #Србија Ани Брнабић. Можда опозиција нема политички програм, али дефинитивно има медијску моћ и спремна је да је користи на прљав и неморалан начин.

@Н1инфоБГ

Владимир Орлић, потпредседник ГО СНС, у изјави за "Новости" а поводом филма на Н1 рекао је:

- Као и све што долази из тајкунске тровацнице: простацко и подло изивљавање, чији је једини смисао да извређа људе којима аутори и актери овог пропагандног лавеза иза плота по људским и стручним квалитетима - нису ни до колена. Ето, то би био сваки "филм" који долази из исте кухиње. Патолошка мржња коју ти људи осећају према Александру Вуцицу, а онда и свакоме ко политику тог човека искрено следи и са успехом спроводи, једино је што тајкуни и лопови из бившег режима имају да понуде Србији, а њихове "медијске" фаланге да избаце у етар. Кад народ види те лоповске, стетоцинске и покварене њуске како својим одвратним рецима прскају свуд око себе - само још већи презир осећа према булументи коју је већ једном отерао, да се никад висе не врате. Србија данас хоће рад, пристојност и резултате, изабрала је будућност, а комплетна Ђиласова и Солакова камарила остала је сама са собом, заглављена у прошлости, да се ваља у сопственом блату. За боље од тога никад нису ни били - каже Орлић.

Народни посланик Владимир Ђукановић такође је коментарисао филм речима да је "апсолутно дно".

- Филм о Ани Брнабић на Н1 је апсолутно дно! Сваки даљи коментар је сувишан - написао је Ђукановић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ВУЧИЋ СА ПАТРИЈАРХОМ: Притисци ће бити све већи, ја ово никада нисам видео - наше је да сачувамо мир (ВИДЕО)