НЕ ЗНАМ КОЈИ ЈЕ МЕДИЦИНСКИ ТЕРМИН ЗА ЊЕГОВО ЛУДИЛО: Вулин жестоко одговорио на претње Горана Марковића

Novosti online

17. 12. 2021. у 19:45

НЕ знам који је медицински термин за лудило Горана Марковића, али не зна ни он ништа о моралу, па се поставља као мерило вредности, истакао је Александар Вулин, председник Покрета социјалиста.

НЕ ЗНАМ КОЈИ ЈЕ МЕДИЦИНСКИ ТЕРМИН ЗА ЊЕГОВО ЛУДИЛО: Вулин жестоко одговорио на претње Горана Марковића

Новости

- Горан Марковић има право да своје комплексе лечи у јавним обраћањима, има право да вређа, има право да машта о масовним стрељањима његових политичких неистомишљеника, али и сви који су предмет његових маштања и комплекса, имају право и да му одговоре. И медицински и политички - наводи Вулин.

- Марковић је љут на власт, љут је на Александра Вучића, мрзи мене, а добро се осећа само када прича о стрељању, крви на улицама и разбијеним главама. Не знам који је медицински термин за његово лудило, али не зна ни Марковић ништа о моралу, па се поставља као мерило вредности - изјавио је Вулин о претњама Горана Марковића председнику Србије.

- Марковић се неповратно разишао са Србијом када је одбила да му плати за још један филм. Након деценија обилног финансирања, Марковић није добио државне паре за своје филмове, од тада је улогу режисера заменио за улогу увређене младе. Марковић воли да прича како младима треба дати прилику, али то не важи када је у питању државна помоћ за филм. Марковић би да снима заувек, а млади режисери нека чекају неку другу прилику, пречи је Горан од њих - закључио је Вулин.

БОНУС ВИДЕО - ВУЧИЋ НА ОТВАРАЊУ ГАЛЕРИЈЕ БЕОГРАД: Престоница Србије постаје главни град региона

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

У ПАНАМСКИМ медијима објављен је снимак са места убиства мушкарца између 40 и 45 година који је убијен у петак поподне. Према наводима тамошњих медија још увек није откривен идентитет убијеног који је убијен у белом аутомобилу.

30. 09. 2022. у 23:53

Коментари (3)

БУДУЋИ ПОТПРЕДСЕДНИК ВЛАДЕ ОТВОРЕНО О СВИМ ТЕМАМА: Вучевић говорио о огромним притисцима на Вучића, Русији, КиМ...