ЈЕДНА БУДАЛА ЈЕ УВЕК ДОВОЉНА: Огласио се Чедомир Јовановић након инцидента на аеродрому

Новости онлине

19. 11. 2021. у 09:52

- ЖАО ми је због свега. Ни сам више не знам шта да више мислим, ни како да се понашам - рекао је лидер ЛДП-а Чедомир Јовановић поводом наводног инцидента који се синоћ одиграо на паркингу аеродрома "Никола Тесла", када му је наводно уништен аутомобил.

ЈЕДНА БУДАЛА ЈЕ УВЕК ДОВОЉНА: Огласио се Чедомир Јовановић након инцидента на аеродрому

Фото: Танјуг

- Јавио ми се син синоћ, он не живи више овде и иде у средњу школу у иностранству, има стипендију и тамо живи. Позвао ме је у пола девет са аеродрома у Амстердаму да ми каже да дођем да га сачекам да однесемо колач у цркву заједно за славу, јер је то наш договор - да породица, да увек, где год да смо, тај дан будемо заједно. Шта да вам кажем, отишао сам тамо и паркирао ауто нормално код других аутомобила, вратио се са њим, док сам прелазио улицу испред оне две траке, терминала два... То су дебили, то није Србија, али, нажалост, једна будала је увек довољна и гласнија од милиона нормалних људи. Прошли су поред кола, извређали, уличарски репертоар, прогуташ све и идеш даље - описао је ток дешавања лидер ЛДП-а.

- Дошао сам до кола, узео сам онај његов ранац са компјутером што је понео, да га ставим у гепек, видим згужвана ми таблица. Прекрио сам руком да он то не види, покушао сам да је исправим, доста ми је те беде да мора да гледа, а он ми каже "па напред су поломили таблицу, нема таблице". Прођем поред кола, цео ишутиран ауто. Шта да радим онда? Сина сам ставио на такси да иде кући, а ја сам морао ту да останем, да то пријавим. Јер ако не пријавим, зауставиће ме нека патрола на путу, па ће бити опет да сам силеџија - каже Јовановић.

Како додаје, прво је дошла полиција из Сурчина, па једно одељење из 29. новембра, па друго одељење из 29. Вратио се кући јутрос у четири сата, истуширао и одвезао децу у школу.

- А притом возим неку смешну Шкодицу, коју сам узео у рентакар да не бодем никоме очи. И жао ми је што ово сад треба да буде тема. Упркос свему ја и даље мислим да у овој земљи има много више нормалних људи и да због њих не смем да дозволим да те будале буду наше лице - одлучан је председник ЛДП-а.

Упитан да ли слути разлог таквом понашању, Јовановић је врло резигниран.

- Немам представу. Видели су ме са прозора кад су ме извређали. Глупост, ето, шта друго да кажем. Више не знам шта да радим. Кад ми провале, кад ми малтретирају породицу, кад то хоћу сам да решим, онда сам криминалац, кад позовем полицију, онда то постане тема о којој сад треба да се изјашњавају сви други. Ето. Шта би било да сам у том тренутку наишао са својим дететом. Или да сам се детонирао, пошто нисам ни ја отирач. Неко да вам псује мајку. Жао ми је, шта да вам кажем, жао ми је због пристојног света који се пробуди ујутру и онда вас дочека та беда. Али, жив човек све издржи.

(Телеграф)

БОНУС ВИДЕО: НАША НАЈВЕЋА СНАГА СУ ЉУДИ - Обука јединица Речне флотиле код Шабачке тврђаве

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (8)

ШМИТ ЋЕ ИМАТИ 50 ТЕЛОХРАНИТЕЉА: Берлин размешта своје снаге у БиХ уочи избора у тој земљи