ОКО 20 возила специјалне јединице РОСУ, од чега више од 10 блиндираних, распоређено је јуче на два административна прелаза на северу Косова и Метохије - Јариње и Брњак.

Boris

20.09.2021. 14:56

Sto manje pricati a vise raditi pripremati se na jednu vojnu ogranicenu akciju kodnog naziva MUNJA ocistiti Kosmet od teroristickih bandi uspostaviti ustavno pravni poredak a potom podignuti ogradu duz granice sa Albaniom slicnu onoj koju je postavio Orban i tada ce zavladati mir

Mile

20.09.2021. 15:19

КФОР и РОС још један вид сарадње отимања Косова, (признања) од стране ЕУ. Морате се окренути безбедности Србије.Сва кола која улазе са Косова потпун преглед,због безбедности грађана.

Bonaparta

20.09.2021. 15:55

Da je obrnuta situacija svi šiptari sa celog KiM bili bi na ulici demonstracije bi samo prštale,a mi sedimo i kao da smo u pozorštu ili na utakmici bavimo se komentarima i navijanjem, a naša braća i sestre i njihova deca se bore za goli život.

Obavestiti ambasade Rusije, Kine i Indije, tražiti njihovu logističku podrušku ako su nam već prijatelji i jednom završiti za svagda ovu parodiju. Kremuti sa svime što posedujemo a fala bogu sad imamo sa čime i završiti posao pa posle oni nek gledaju šta bi!!!

Deja

21.09.2021. 12:11

Alo braco Srbi, dokle sedite u kucama dok nas narod spava u satorima dole. Kuca poruke, mudrujete, pametni svi a niko da kaze ajmo svi dole, da to bude protest za pamćenje, da se dole zaputi na sever kosova jdno 300,400h7lkada ljudi, e tako se brani svoj narod, bez nasilja nego mirno svi dole da pomognemo nasoj braci! Sramota me sto sam Srbin kad vidim vase reakcije!