НАЈНОВИЈИ СКАНДАЛ ОПОЗИЦИЈЕ: "Потегао је Вук Јеремић после неколико пива у Председништво Србије - брже изашао него што је ушао"

Новости онлајн

25. 06. 2021. у 11:49

ВЛАДИМИР Орлић, члан Председништва СНС, огласио се данас поводом најновијег потеза Вука Јеремића.

НАЈНОВИЈИ СКАНДАЛ ОПОЗИЦИЈЕ: Потегао је Вук Јеремић после неколико пива у  Председништво Србије - брже изашао него што је ушао

Фото: Танјуг

Политички пропалитет и људски шкарт у безобличној пихтијастој форми, који се свом камерману представио као - Вук Јеремић са још четворицом других битанги, потегао је данас после неколико пива до Председништва Србије, све претећи како иду да - пребију Александра Вучића. И брже су изашли оданде него што су ушли, необављеног посла.

Надали су се дрипци током храбрења у бирцузу да Александар Вучић неће сићи пред њих, да ће на буку и на блеф да им прође још један циркус који снимају за твитер. И преиграли се. Јер кад је Вучић сишао међу њих, у лице им рекао да су лопови - што им иначе мисли и цела Србија, кренули су да се тресу, муцају и цвиле, није се просто знало која је од тих ђилкошких кукавица гласнија у запомагању. Ни ко је од њих бржи, кад су загребали назад према вратима.

Кад су обрисали сузе и поправили шминку, опет су "храбро" стали - пред своју камеру, са спољне стране улазних врата. Да ваде штету, покушају да делују бар промил већи од маковог зрна - у својим очима. Узалуд. Србија је све видела. Показао им је Александар Вучић на најдиректнији могући начин - да они не могу никога да линчују. Да својим претњама и булажњењем о "реваншизму" нити кога могу да уплаше, нити да сакрију истину о сопственој олошкој природи и љигавом, кукавичком карактеру.

Сви у Српској напредној странци су поносни на свог председника, који битанге по правилу поставља на место сваки пут када се залете у чопору. Што им не да Србију назад у канџе, никада и нигде, а успут обезбеди и поуку - зашто им није паметно кад претерају са млаким пивом по топлом дану. После чега их пошаље назад на твитер, да се друже са вршњацима, а он се врати вођењу државе. Свако ономе - што му приличи.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)