ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић је на данашњој конференцији за новинаре говорио и о посети грчког министра спољних послова Грчке Никоса Дендиаса Приштини.

Коментари (4)

Vatro Marx

04.06.2021. 17:47

Da su prijatelji oni se nebi tako ponasali. Najvece najjace i najspremnije drzave na svijetu ne priznaje Kosmet Russija i Kina najveci prijatelji Srbije ne dozvoljavaju da Kosmet pripadne onima sto nikada nije ni pripadao.

milan lala

05.07.2021. 19:01

Pristina aktivno radi na novim priznanjima, a sta radi nase ministrastvo inostranih poslova na povlacenju priznanja = nista . Predsednik Vucic je javno govorio o velikom broju zemalja koje je spremno da povuce priznanje ....pa gde je to ? Zasto se nista ne preduzima? Vrlo cudno ponasanje . Neka grcka radi ono sto je njen interes , no mi ne radimo nista na povlacenju priznanja .Neko to kod nas namerno koci, kao sto se koci i pokretanje tuzbe protiv NATO-zlikovaca postavljanjem veliki taxi za tuzbu , taxe odmah ukinuti za te tuzbe . Znaci neko u Srbiji ko je jako mocan koci povlacenje priznaja i podizanje tuzbe protiv NATO . Ko bi mogao biti taj tako mocan u Srbiji ?