СРБИЈА ИМ ЈЕ КРИВАЦ ЗА СВЕ: Вучић о нон-пејперима - "Ниједан нисам подржао, у сваком је Косово независно"

Новости онлине

29. 05. 2021. у 11:48

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић изјавио је данас да Србију чекају велики притисци и да ће за све бити крива, као и да ниједан нон-пејпер није подржао пошто сви предвиђају независно Косово.

СРБИЈА ИМ ЈЕ КРИВАЦ ЗА СВЕ: Вучић о нон-пејперима - Ниједан нисам подржао, у сваком је Косово независно

Фото: Д. Миловановић

- Навикао сам на то да сам постао персонификација за све. ББЦ два дана држи текст о нон-пејперима, за које сам ја крив. Ни лук јео, ни лук мирисао. Ниједан нон-пејпер нисам подржао, јер је у сваком од њих Косово независно. И опет сам због нечег крив, а ко ће други, када они то сами пуштају и раде да би уносили додатну нервозу и да би могли да нађу кривца - рекао је Вучић на седници Главног одбора СНС.

Каже да је опет он кривац, јер нико од тих земаља још од независности Србије прокламоване 1878. године на Берлинском конгресу није желео снажну Србију.

Додао је да су увек правили премештање становништва, мешали се у све и свашта, контрлисали манастире још с краја 19. века до данас.

- Увек су видели Србију као реметилачки фактор - рекао је Вучић и истакао да је циљ тих земаља увек био да се Србија смањи у сваком смислу и оптуживали је за хегемонизам кад год је јачала.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

ЧУВЕНА ХИЉАДАРКА ИЗ СФРЈ: Ко је била девојка са новчанице и колико пара данас за њу можете да добијете