ИВАН

Момчило Поповић

27. 01. 2023. у 07:00

БОДИЧЕК Руса Ивана Проворова (26), хокејаша Филаделфије, коштао га је искључења "Инстаграма". Најмање што је могло да га задеси, с обзиром на то у какав осињак је уклизао - није хтео да обуче дрес дугиних боја и придружи се "Ноћи поноса", манифестацији са које је приход ишао за подршку геј популације.

ИВАН

Новости

Ја поштујем све, свако има право на избор. Мој избор је да останем веран себи и својој религији. Ја сам православни човек.

Момак из Јарославља који хлеб зарађује у САД покушао је да објасни (не)објашњиво. Култура Запада урамила је поодавно да се не сматрате под прихватљиве ако не прихватате све могуће облике дегенерације. Печат на визу добродошлице свету који они креирају добијају они који аплаудирају, подржавају, промовишу и финансирају све оно што су и они сами доскора називали болештинама. Пошто све што је нормално није више било интересантно самопрозваним креаторима вредности и медијској, као и индустрији друштвених мрежа - онда је ишчашено добило приоритет. До те мере, да се и томе ближи крај рока трајања. Хомосексуалци, бесполни, укрштени... ускоро ће бити занимљиви само ако из рова код Каховке нишане Русе. А, иначе војска САД се све више пуни таквима.
Посебна арома свега тога је да они који себе сматрају родоначелницима демократије (слободе говора и става), све који другачије мисле сврставају у - недостојне. Једноумље, које су некада прилепили Источном блоку, Кини, комунизму... сада им је на врх чела. Звезда водиља нове идеологије је да клекнете ако дубока држава каже да се клекне и извини црнцима. Нема везе да ли сте Рус, Индијац, Србин, Аргентинац и да ли то има икакве везе са вама и вашим вредностима. Да ли мислите да су разумели Иванову реченицу "Ја сам православац"? Одговор им је "Да, па шта"?

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ЗАШТО НИСАМ НИШТА ПОТПИСАО? Председник објаснио: Радићемо на имплементацији до наших црвених линија

ЗАШТО НИСАМ НИШТА ПОТПИСАО? Председник објаснио: Радићемо на имплементацији до наших црвених линија

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић објаснио је због чега није потписао ништа, али да је Србија спремна да ради на имплементацији до својих црвених линија.

19. 03. 2023. у 11:19

Коментари (1)

ТРАГЕДИЈА ГЛУМЦА: Убијена хицем у потиљак - стан запаљен, све је било до детаља испланирано