ПИСМО

Драган Вујичић

15. 08. 2022. у 15:00

БАКИР Изетбеговић, Шефик Џаферовић... могу да одахну. Елиминацијом Ајмана ел Завахирија, човека и са БиХ пасошем, НАТО лов на "белосветске Босанце" је, изгледа, привремено прекинут.

ПИСМО

Новости

Беспилотни "хелфајери" и "специјални тимови" неће ускоро кренути пут Сарајева, али припремају нешто друго - "сет мера, посебно скројених за Босну и Херцеговину". Те мере ће им помоћи против "малигних утицаја", како је у писму Бисери Турковић, шефици дипломатије БиХ, то срочио генсек Западне војне алијансе Јенс Столтенберг.

У сету мера НАТО-а је "снажна подршка евроатлантском путу Босне и Херцеговине", а на путу савезницима од 1992. до 1995, убеђени су, стоји народ, ког су безуспешно победили.

Заједно са Осамом бин Ладеном, Мухамедом ел Завахиријем (братом првопоменутог и оснивачем Исламског џихада), шеиком Халидом Мухамедом (планером напада на Куле близнакиње 2000) и многим другим носиоцима босанских пасоша и "сарајевских адреса".

А Србима НАТО, чини се, упорно не верује да имају мозак у којем се мождане вијуге не навијају даљинским кључем и донацијама. Не допире то Западу до памети. Моћници још не верују, или неће да поверују, да "и у овом времену живе људи који верују да их са неба гледају преци, јунаци..." Не могу да схвате, нити да поверују да је најгоре онима који су гробља најмилијих морали да оставе - само да би остали живи.

И били би Брисел и Алијанса можда у праву да је "српски народ у онтолошком, архетипском или историјском сукобу са њима".

Био би, али српски народ, једноставно - не жели ни свађу са њима. Баш као што и не размишља да Владимиру Владимировичу, рецимо, да српски пасош.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

У ПАНАМСКИМ медијима објављен је снимак са места убиства мушкарца између 40 и 45 година који је убијен у петак поподне. Према наводима тамошњих медија још увек није откривен идентитет убијеног који је убијен у белом аутомобилу.

30. 09. 2022. у 23:53

Коментари (0)

ОКАНОВИЋ ТОКОМ РАТА ЖИВЕО У ЛАЗОВИЋЕВОМ ДОМУ: Због онога што је учинио за мене, првом сину сам дао име Данило