ТИЈАНИ АЈФОН ГОДИНУ ДАНА ЗАТВОРА: Старлета се нагодила са Тужилаштвом

О. МАТАВУЉ

28. 01. 2021. у 11:56

ТИЈАНИ АЈФОН ГОДИНУ ДАНА ЗАТВОРА: Старлета се нагодила са Тужилаштвом

Фото: Принтскрин

ТИЈАНА Максимовић (21), алијас Тијана Ајфон, нагодила се са Тужилаштвом БиХ и потписала споразум о признању кривице којим је предвиђено да се осуди на годину дана затвора због међународног навођења на проституцију.

- Оптужена је у присуству адвоката у целости споразумно признала кривицу за дело које јој је оптужницом стављено на терет - рекао је портпарол Тужилаштва БиХ Борис Грубешић.

Он каже да је предложена казна од годину дана затвора.

- Предложена казна је у складу са улогом и одговорношћу оптужене у извршењу кривично дела. Склапањем споразума, оптужена се одриче права на суђење и права на жалбу на пресуду коју јој на основу споразума изрекне Суд БиХ - рекао је Грубешић, наводећи да је Суд прихватио споразум.

Према оптужници Тијана Ајфон је подстицала држављанке Србије Г. С. и С. П. из Београда да, у циљу пружања сексуалних услуга, отпутују с њом у Бијељину, где су на приватној забави пружали сексуалне услуге за износ од по 500 евра.

У ту свхру Ајфонка је заједно са Г.С. и С.П., 27. маја прошле године илегално ушла у БиХ, преко реке Саве. Одатле су одвезене на приватну забаву у месту Сухо Поље. Забаву је прекинула полиција у акцији "Кристал" и ухапсила осумњичене. На забави је затечено девет жена и 26 мушкараца. Многи од њих су блиски криминалном миљеу, имају богате досијее, а неки важе за људе блиске "Шкаљарском клану". Имање је било окружено скупоценим аутомобилима "порше", "ауди", "БМВ", међу којима је било и блиндираних. У претресу викендице и возила откривено и заплењено 46 грама кокаина, медицинска дрога, десет пиштоља, три панцира, преко 20.000 марака у разним валутама, телефони, лаптопи и слично.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)