„ЛАКШЕ БИ МИ БИЛО ДА САМ ЈА ПРИМИО МЕТАК“: Адвокат Вујошевић за „Новости“ после рањавања момка из његовог обезбеђења

Ј. Д. Љ.

22. 01. 2021. у 12:45

„ЛАКШЕ БИ МИ БИЛО ДА САМ ЈА ПРИМИО МЕТАК“: Адвокат Вујошевић за „Новости“ после рањавања момка из његовог обезбеђења

Фото: Милена Анђела

ЛАКШЕ би ми било да сам ја примио метак него момак из мог обезбеђења који има жену и мало дете и који је тешко повређен – овако за Новости каже Марко Вујошевић, испред чије канцеларије је јуче у Ресавској улици је упуцан Стефан Ш., момак из његовог обезбеђења.

-Момак је тешко повређен али није животно угрожен. Хвала Богу, све иде на боље-каже адвокат. -Ипак, како ја могу да будем? Ово није први пут.

Адвокат Вујошевић наглашава да више није важно да ли је он лично нападнут.

-Важно је да се у сред дана у центру Београда, који има скоро два милиона становника, догодило овако нешто. Ово није иначе први напад на адвокате, али није више ни важно да ли је неко адвокат, новинар или се бави другом професијом, битно је да се то могло догодити свима и да је то страшно.

Адвокат каже да не зна шта је разлог напада на њега, односно на момка који се бацио испред, како би му заштитио живот, али подсећа да то није први пут.

-Ово је још једно цртање мете, а не знам из ког разлога, захвалан сам медијима што су све ово пропратили а исто тако очекујем од надлежних да реагују и утврде позадину овог злочина. Ипак, згрожен сам на известан начин писањем појединих медија о мом наводном заступању Израелаца и злоупотребама, малверзацијама итд...Ништа од тога није тачно и очекујм од надлежних да заштите не само животе адвоката који само раде свој посао, него и свих других грађана у Србији - рекао је адвокат.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)