„ПУСТИТЕ НАС ДА ТУГУЈЕМО И ОПЛАКУЈЕМО“: После убиства на Новом Београду мајка, отац и сестре сломљени, не могу да верују да Ивана више нема!

Ј. Д. ЉУТИЋ

15. 01. 2021. у 19:15

„ПУСТИТЕ НАС ДА ТУГУЈЕМО И ОПЛАКУЈЕМО“: После убиства на Новом Београду мајка, отац и сестре сломљени, не могу да верују да Ивана више нема!

Фото Приватна архива

ПУСТИТЕ нас да тугујемо и оплакујемо... И даље не можемо да верујемо да нема више нашег Ивана.

Сломљени смо потпуно. Мајка Биљана, отац Драгиша, Иванове две сестре очајни су. Тим пре, јер се за то што је Ивану учињено, терети се, до јуче, његов најбољи друг Дамир, са којим је одрастао, са чијим родитељима смо пријатељи.

Овако, за "Новости", започиње своју причу стрина Ивана Т. (22), који је због тешких повреда нанетих после журке у Улици др Ивана Рибара у Новом Београду, убрзо преминуо у Ургентном центру. Због сумње да је усмртио Ивана Т. ухапшен је Дамир И.(20). Он се терети за тешко убиство и у суботу ће бити приведен на саслушање у Више јавно тужилаштво у Београду.

Шта је претходило трагедији и због чега је, уопште, до ње дошло, породица страдалог Ивана, као и ухапшеног Дамира - не знају тачно. Тим пре, јер ни један ни други никада нису имали проблема са законом, нити су били проблематични.

- Нико није слутио да ће одлазак на Дочек православне Нове године завршити трагедијом - каже стрина убијеног Ивана.

Шта се тачно догодило кобне ноћи на дечијем игралишту у новобеоградском насељу показаће истрага.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)