ЛЕКАР ПЕСНИЦОМ СЛОМИО НОС МЕДИЦИНСКОМ ТЕХНИЧАРУ: Несвакидашњи инцидент у Дому здравља Ваљево - све се догодило наочиглед пацијената

Б. П.

30. 11. 2020. у 14:17

ЛЕКАР ПЕСНИЦОМ СЛОМИО НОС МЕДИЦИНСКОМ ТЕХНИЧАРУ: Несвакидашњи инцидент у Дому здравља Ваљево - све се догодило наочиглед пацијената

Болница у Ваљеву

ЛЕКАР Дома здравља Ваљево Н. С. (39) нокаутирао је медицинског техничара у овој установи О. А. (37) и ударцем песницом сломио му нос!

Несвакидашњи инцидент одиграо се у недељу око 18 часова, испред Дома здравља, а није познато шта је разлог физичког обрачуна и да ли су колеге од раније били у сукобу.

Медицинског техничара лекар је, незванично сазнајемо, позвао да изађе из Дома здравља, који је због озбиљне епидемиолошке ситуације у Ваљеву претворен у ковид-амбуланту. После свађе испред установе, наводно наочиглед пацијената који чекају на пријем у ковид-амбуланту, лекар је техничару задао неколико удараца песницом у главу и притом му поломио нос.

Болница у Ваљеву

Дом здравља Ваљево

О свему је одмах обавештена полиција, а медицинском техничару О. А. који је вођа тима за тестирање на корона вирус у ковид-амбуланти Дома здравља, указана је неопходна медицинска помоћ.

Против лекара Н. С. биће, сазнајемо незванично, поднета кривична пријава за наношење тешке повреде. Незванично, полицију је позвала директорка Дома здравља, одмах пошто је обавештена о инциденту. 

Званичну информацију о догађају управа Дома здравља није саопштила. Незванично сазнајемо да ће, уз поступак надлежног тужилаштва, руководство установе применити законом предвиђене мере.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)