ПРЕТУКАО СУПРУГУ, ПА ПОПИО СОНУ КИСЕЛИНУ: Шта је узрок породичне трагедије у околини Крагујевца?

М. Л.

29. 11. 2020. у 15:15

ПРЕТУКАО СУПРУГУ, ПА ПОПИО СОНУ КИСЕЛИНУ: Шта је узрок породичне трагедије у околини Крагујевца?

Фото: М. Л.

ЉУБОМОРА, тежак живот и брачне размирице између Добривоја Д. (61) и његове невенчане супруге Љубинке П. (61), по свему судећи, узрок су породичне трагедије која се десила у трошној и запуштеној кући у насељу Бресница у Крагујевцу.

Добривоје Д, како незванично сазнајемо, дошао је јуче у крагујевачку болницу рекавши да је покушао да се убије тако што је попио сону киселину када је видео да се и његова невенчана супруга убила на исти начин. Међутим, касније је полицији испричао да ју је претукао. Полиција је у кући у насељу Бресница пронашла беживотно тело жене, а тачан узрок смрти утврдиће обдукција.

Фото: М. Л.

Према причи комшија, Љубинка се пре пар месеци преудала, односно отишла да живи са другим човеком. У томе је, наводно,посредовала и Добривојева кћерка. Он се, међутим, с тим није мирио и чинио је све да Љубинку врати кући. Живели су заједно неколико година.

- Дошла је поново ту пре пет-шест дана. Нисмо се боље познавали, чули смо да су се често свађали. Тек када је стигла полиција, сазнали смо да је пронађена мртва у кревету - прича једна комшиница.

Добривоје је некада радио у „Застави“, али комшије кажу да је без посла био више од петнаест година. Струја у Добривојевој кући, где је живео са Љубинком, одавно је искључена. Он, кажу комшије, има децу из ранијих бракова која нису живела са њим.

- Љубинка је његова трећа жена. Била је вредна, прала, чистила колико је могла у тим условима, ишла је у оближњу шуму и у торбама доносила дрва да би се колико-толико огрејали. Такође, просила је по крагујевачким улицама. Шта се тачно дешавало у њиховој кући засад поуздано нико не зна - причају у комшилуку.

Више јавно тужилаштво у Крагујевцу наложило је обдукцију тела несретне жене и након тога ће се поуздано знати узрок смрти. Њен невенчани супруг Добривоје Д, терети се, засад, за насиље у породици са смртном последицом.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)