ОВО ЈЕ ПРИВАТНИ НАСТАВНИК ОСУМЊИЧЕН ЗА ПЕДОФИЛИЈУ: Познат је у целом Брусу, девојчицу пипкао током часа?

С. Бабовић

09. 11. 2020. у 22:04

ОВО ЈЕ ПРИВАТНИ НАСТАВНИК ОСУМЊИЧЕН ЗА ПЕДОФИЛИЈУ: Познат је у целом Брусу, девојчицу пипкао током часа?

Фото: Фацебоок

МЕШТАНИН Бруса М.Ц. (64), који је,како су “Новости” објавиле, ухапшен због постојања основа сумње да је извршио кривично дело недозвољене полне радње над дететом, у Расинском округу је познат и као оснивач Културно-уметничког друштва, које постоји од 2013. године, а осим што је фрулаш, М.Ц. је и сликар, фрескописац, дуборезац.

- Поносан сам што имам прилику да радим са даровитим, младим људима, заљубљеницима у фрулу-рекао је у једном од бројних интервјуа локалним медијима фрулаш М.Ц, чији КУД осим фрулашке секције, окупља и талентовану децу у оквиру фолклорне, драмске, певачке, ликовне секције.

Фото: Фацебоок

Као уметнички руководилац КУД-а радио је са више од стотину деце у оквиру КУД-а,која су често била награђивана. Како су “Новости” објавиле, мајка десетогодишње девојчице,која је била на часу фруле код осумњиченог М.Ц, пријавила је полицији како јој је ћерка испричала да ју је наставник музике додиривао у пределу груди. Све се, наводно, догодило у кући осумњиченог, где је и одржан час. У том тренутку су били сами у кући.

Фото: Фацебоок

- Осумњиченом је одређена мера задржавања и биће саслушан по истеку те мере, а оштећена је дала исказ стручњацима Центра за социјални рад,чија је ће процена бити важна у даљем поступању-наводи за “Новости” Милан Михајловић, јавни тужилац.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)