ПУЦЊАВА НА ПОРОДИЧНОМ СЛАВЉУ: Одређен притвор двојици у Малом Зворнику

В. Митрић

28. 10. 2020. у 16:49

ПУЦЊАВА НА ПОРОДИЧНОМ СЛАВЉУ: Одређен притвор двојици у Малом Зворнику

Фото: Д. Подзеровић

Судија за предходни поступак Вишег суда у Шапцу одредио је, на предлог Вишег јавног тужилаштва у том граду, притвор до 30 дана, Б. В из Трешњице, код Малог Зворника, и С. Ж из Јадранске Лешнице, код Лознице, потврио је за „Новости“ Зоран Обрадовић, виши јавни тужилац у Шапцу.

Они су ухапшени пре три дана,после чега им је, прво, одређено полицијско задржавање, уз сагласност Вишег јавног тужилаштва из Шапца. Дежурни тужилац је, пошто их је саслушао, затражио притвор за њих од Вишег суда у Шапцу.

Они се осумњичени за пуцњаву на породичном слављу, по свој прилици из аутоматке пушке,у недељу у 1:45 часова, иза поноћи у којој је један гост добио прострелну рану на натколеници.Сумња се да је пуцао ухапшени Богдан В., а да су Сретен Ж. и његов брат, који је и даље, недоступан полицији, дошли са њим до куће, где је било славље, знајући зашто су се тамо запутили. Спомиње се да их је позвао Богдан, како би осветио брата, који је био на весељу и коме је полупан аутобомил.

Полиција трага за трећим актером ове драме,која је забринула овдашње људе, посебно кад помисле да је пир могао да буде много крвавији.

Зашто се весеље тако одужило, у време пандемије корона вируса,питања су за друге надлежне, који се тиме,међутим, још увек нису позабавили...

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)