ЛАГАЛА САМ, НИСАМ НИ БИЛА ТРУДНА: Исповест Снежане Ј., коју супруг оптужује да је продала њихову бебу

И. МИТИЋ - Д. ЗЕЧЕВИЋ

28. 10. 2020. у 09:00

ЛАГАЛА САМ, НИСАМ НИ БИЛА ТРУДНА: Исповест Снежане Ј., коју супруг оптужује да је продала њихову бебу

Снежана Ј.тврди да није ни била трудна

ОСЕЋАМ кривицу што сам својим лажима направила велике проблеме, али сам то учинила из љубави према невенчаном супругу Јовану и жеље да га не разочарам. Много је желео да добијемо дете. Сада ме тера да признам да сам нашу бебу дала мом брату који нема деце или да сам је продала. Моји покушаји да га уверим у то да порођаја није ни било завршили су се безуспешно, па је све доспело до полиције и тужилаштва - започиње своју причу Лесковчанка Снежана Ј. (43), која је, како каже, направила себи пакао од живота.

Она објашњава да четири месеца није имала циклус. Помислила је да је остала у другом стању. Међутим, онда је схватила да није трудна, али је свом невенчаном супругу Јовану Атанасковићу (50), из Топонице код Житорађе, ту истину прећутала, па је он сад оптужује да је продала њихову бебу. Каже да је њеној лажи ишла у прилог чињеница да има проблеме са отоцима стомака и екстремитета, што је додатно било подстакнуто и лековима које је пила. Наша саговорница тврди да је на дан наводног порођаја, 20. јула ове године, била у својој кући у Лесковцу.

- Имам папире да сам у том периоду одлазила на прегледе због сумње на вирус корона, али када сам признала истину, он једноставно није желео да је прихвати. Пре две недеље нудио ми је 500 евра само да кажем где је беба. Тврди да сам купила ауто од пара које сам добила од њене продаје. Не помажу ни званични налази лекара, ни моја уверавања да сам направила глупост - каже Снежана.

Она наводи да је од када је цео случај пријављен полицији, по налогу тужилаштва, прошла неколико прегледа конзилијума лекара у Лесковцу и Нишу, који су се изјаснили да порођаја није било.

САСЛУШАЊА

У ЛЕСКОВАЧКОМ Вишем тужилаштву нам је речено да су по пријави од 19. августа, у преткривичном поступку предузели више доказних радњи ради провере основаности навода Јована Атанасковића и да ће након његовог и испитивања Снежане Ј., које је већ заказано, донети одлуку о даљем поступању. Јован је у пријави навео да се његова невенчана супруга породила у лесковачком породилишту, 20. јула ове године, а да је потом продала њихову тек рођену бебу, а њему саопштила да је беба преминула.

Према незваничним, али поузданим сазнањима "Новости", до којих смо дошли у Општој болници у Лесковцу, Снежана се није породила у овој установи. Уз то, троје лекара је заједничким прегледом утврдило да она у скорије време није ни била трудна.

- Иако нисам морала, одрадила сам и биопсију материце, која је такође показала да се нисам породила. Тај папир имам код себе, а остала документа су у тужилаштву- казала је Снежана.

Стручњаци су нам објаснили да експлоративна киретажа, којој се Снежана највероватније подвргла, може да пружи најпоузданији доказ да она говори истину. И поред свега, како каже, невенчани супруг јој и даље не да мира. Тврди да зна сваки њен корак, али да она више нема шта да крије.

Снежана Ј.тврди да није ни била трудна

 

ЈОВАН: СЛАЛА МИ ЈЕ СЛИКЕ ДЕТЕТА ИЗ ПОРОДИЛИШТА

ДВЕ године смо живели у невенчаној заједници и никада не бих посумњао да ће бити способна да прода нашу девојчицу, за коју ми је сама најпре тврдила да ју је родила - каже, за "Новости", Јован Атанасковић из Житорађе, возач "Ниш-експреса" и истиче да је уверен да је његова доскорашња невенчана супруга Снежана Ј. из Лесковца то и урадила.

Он тврди да је Снежана била трудна и да то могу да потврде и његове комшије у Житорађи, а да ју је до куће у Лесковцу, где је до доласка код њега живела са два сина из првог брака, одвезао 16. јула, неколико дана пред порођај.

Слала му је, каже, слике из породилишта, рекавши да је "донела на свет здраву девојчицу".

- Дан после порођаја ми је јавила да са дететом нешто није у реду. Није ми дозволила да је посетим у болници уз образложење да су посете забрањене због вируса корона. Следећег дана ми је саопштила да је дете преминуло - додаје Јован. - Најпре сам се помирио са чињеницом да смо остали без детета, али онда ми је, као и члановима моје породице, њено понашање постало сумњиво. Посумњали смо да је дете продала, јер је и сама изјавила да ће због свега што јој се издешавало неко то помислити. Сигуран сам у своје тврдње и покушаћу да их докажем пред правосудним органима.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)