НИШТА НИЈЕ УКАЗИВАЛО ДА ЋЕ НАУДИТИ СЕБИ: Војник из Лазаревца (28) се убио због љубавних проблема?

Novosti online

26. 10. 2020. у 18:18

НИШТА НИЈЕ УКАЗИВАЛО ДА ЋЕ НАУДИТИ СЕБИ:  Војник из Лазаревца (28) се убио због љубавних проблема?

Фото: Depositphotos

ПРОФЕСИОНАЛНИ војник Стеван К. (28) из Лазаревца обесио се у поткровљу породичне куће у Лазаревцу, а како се незванично могло чути, сумња се да се на тај корак одлучио одмах након раскида са девојком.

Стеваново тело нађено је 22. октобра у раним јутарњим сатима у поткровљу породичне куће у лазаревачком насељу Петка.

Његови пријатељи и познаници тврде за Ало.рс да је био вредан и добар младић. За сада нема података о томе да ли је оставио опроштајно писмо, а претпоставља се да је самоубиство извршио због љубавних проблема.

- Био је војник под уговором у једној од панчевачких касарни. Тамо је и становао да би избегао свакодневно путовање из Лазаревца у Панчево. Дигао је руку на себе када је узео слободне дане и отишао кући у Лазаревац. Није познато шта је претходило том чину, да ли су се заиста посвађали или је раскинуо с девојком. Реч је о добром и пожртвованом младићу и сви смо у шоку - каже Стеванов познаник, преноси Ало.рс.

Стеван је на свом Фејсбук профилу последњи пут фотографију објавио 2. октобра. Сликао се насмејан, у војничкој униформи, а изнад фотографије је поставио три заставе Србије.

- Ништа није указивало на то да би могао себи да науди јер се никоме није жалио да има проблеме. Породица је обавестила касарну, после чега су старешине отишле да изјаве саучешће - каже један од пријатеља покојног војника.

То је друго самоубиство припадника Војске Србије овог месеца. А. Р. је 8. октобра на паркингу у касарни "Васа Чарапић" на Бањици пуцао себи у главу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)