САСЛУШАН ОТАЦ ОСУМЊИЧЕН ЗА ОБЉУБУ СИНА: Ево како се правдао пред тужиоцем

С.КОСТИЋ

26. 10. 2020. у 16:33

САСЛУШАН ОТАЦ ОСУМЊИЧЕН ЗА ОБЉУБУ СИНА: Ево како се правдао пред тужиоцем

Фото Depositphotos

НА предлог Вишег јавног тужилаштву у Сремској Митровици, Марку К.(30), који је осумњичен да је обљубио свог петогодишњег сина, одређен је притвор у трајању до 30 дана. Како незванично сазнаје наш лист, осумњичени отац пред судијом негирао је кривицу, правдајући се да никада не би повредио свог сина.

Након саслушања осумњиченог Марка из Сремске Митровице, Више јавно тужилаштво донело је наредбу о спровођењу истраге, због постојања основане сумње да је извршио ово кривично дело, а како сазнајемо предлог за одређивање притвора донет је између осталог и због висине казне за кривично дело које му се ставља на терет при чему је дошло до узнемиравања јавности.

Случај који је потресао не само овај град већ и шире, одиграо се у петак поподне када је прадеда петогодишњег дечака довео код лекара због здравствених проблема.

- У разговору педијатра и дечака, како је дете рекло да спава са оцем и да га он често додирује по интимним деловима тела, лекару се појавила сумња и одмах је обавестио полицију.- каже наш извор из истраге додајући да раније није било пријава насиља у овој породици као и да отац није кривично гоњен.

У насељу где живи ова породица, комшије су и даље у неверици и шоку. За Марка кажу да се ''удао'' у Сремску Митровицу и да са њим никада раније нису имали проблема.

- Жена му ради негде у иностранству а он је дошао у тастбину. Бринуо је о малом, водио рачуна, али шта је иза нечија четири зида то нико не зна.- каже један од комшија из ове улице.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)