МОТКОМ УБИО РОЂЕНОГ БРАТА: Почело свађом око пролаза у заједничком дворишту - завршило се трагедијом

Д.З.

25. 07. 2020. у 19:32

МОТКОМ УБИО РОЂЕНОГ БРАТА: Почело свађом око пролаза у заједничком дворишту - завршило се трагедијом

Новости

ПОСЛЕ свађе са рођеним братом у дворишту које је делило две куће у селу Горња Градина код Прокупља, у којима су живели са породицама, Живојин Л. (1947) из прокупачког села Водице мотком је усмртио годину дана млађег брата Милорада.

Према незваничним сазнањима, до сукоба је дошло због нерашчишћених имовинских односа, односно пролаза који су делили у заједничком дворшту.

Екипе Хитне помоћи и полиције обавиле су увиђај, а током поподневних сати од истраге није било могуће сазнати никаквих детаља због саслушања осумњиченог Живојина Л.

Иначе, како Милораду није било помоћи, мртвозорник је само констатовао смрт несрећног човека.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)

Kovoljka

26.07.2020. 00:04

Da zbog imovine ubije rođenog brata? Da li se materijalno nosi u grob? Sada će imati u ovim godinama dovoljno vremena da u zatvoru razmišlja o svojoj gluposti a stići će i kod brata kada bude za to, vreme! Najgore od svega što sada obe familije, verovatno, nose teret toga i može da se i dalje ti poremećeni odnosi provlače godinama. Jer da su bili normalni do sukoba ne bi ni, došlo! Eto kakav smo narod postali, ono materijalno nam je bitnije od duhovnih vrednosti!