"СТАН ЋУ ПОКЛОНИТИ ДЕЦИ": Добитница некретнине у Земуну за "Новости" - Коверат сам послала јуче, не могу да верујем да је извучен!

М.Л.

19. 12. 2020. у 21:07

СТАН ЋУ ПОКЛОНИТИ ДЕЦИ: Добитница некретнине у Земуну за Новости - Коверат сам послала јуче, не могу да верујем да је извучен!

Фото: Приватна архива

ЈОШ не могу да верујем шта се дешава, пресрећна сам. Стан ћу поклонити деци, а радост због вредне награде прво сам поделила са млађим сином. Ово су речи Крагујевчанке Весне Цветковић, која је добила стан у Београду у наградној игри „Узми рачун и победи“.

Весна је пензинерка, до пре мање од годину дана радила је у „Заставиној медицини рада“. Има два сина,један је у Кини, други тренутно у Русији.

- Обојица су професори енглеског језика и планирали су да се врате у Србију,чим се заврши ова школска година. Ето,на овај начин решавамо стамбено питање за једног од њих двојице.За другог сина ћемо се већ некако снаћи,у даху прича Весна.

Она има стан од педесетак квадрата у крагујевачком насељу Централна радионица. Живи сама и учествовала је и раније у овој наградној игри.

- Када сам на телевизији чула моје име истог момента сам позвала млађег сина и казала му да сам добила стан.Био је збуњен,заједно смо се веселили,прича Весна.

Тек после тога је настао,како каже, хаос. Звали су је познаници, новинари.Телефон је непрекидно звонио.

- Не стижем да се јавим,не знам више ни са ким сам све разговарала,свеједно, пресрећна сам,прича она.

Коверат који је баш њој донео срећу и највреднију награду у овој наградној игри,послала је,каже, јуче. Није могла да верује да је стигао и да је међу толико пошиљки извучен баш тај.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

Ja

15.04.2021. 19:56

Hoće li u ovom majskom izvlačenju biti neki dobitnik iz istočne Srbije, ja posla u zadnjem izvlačenju 1000 koverata i ništa a Beograd i okolina po jedan, dva i oni budu izvučeni. Ili sam ja baksuz ili je po sredi nešto drugo. Kako se ono kaže "da se vlasi ne sete" u tom izvlačenju nešto debelo smrdi