УНАКАЗИО МЕ ЛАЖНИ БЕОГРАДСКИ ХИРУРГ: Катарина морала на 15 операција - у чекаоници естрадна звезда, цена лудило! (ФОТО)

Novosti online

12. 05. 2021. у 12:01

КАТАРИНА Лијовић из Загреба завршила је на операцији код лажног хирурга из Београда. Човек који се школовао за месара, са мајком која је по професији цвећарка, оперисао је годинама у центру Београда без икаквих квалификација, и унаказио ко зна колико пацијената.

УНАКАЗИО МЕ ЛАЖНИ БЕОГРАДСКИ ХИРУРГ: Катарина морала на 15 операција - у чекаоници естрадна звезда, цена лудило! (ФОТО)

Фото: Прва ТВ Принтскрин

- Све је кренуло мојим уласком у тридесете, хтела сам на антиејџинг третмане хијалуроном. Дечко и ја често идемо у Београд, сматрамо га другим домом, моја докторка је била на одмору, а хтела сам мало да освежим усне. Преварио ме је, рекао ми је да је ставио хијалурон, а прво смо мислили да је биополимер, моја докторка када се вратила, видела је да то није хијалурон. Одмах - хитна операција. Имам пуно пријатеља у Београду, а у Загребу више није пракса да се ово ради, силикон је превазиђен. Одбили су ме двоје у Загребу, рекли су ми да то не раде. Нисам одмах ишла код њега, мало сам проучавала ко то код вас ради, то је рутинска интервенција. Погледала сам Инстаграм страницу, таговао је познате личности са српске естраде, па антиејџ, па матичне ћелије... Ја сам се кроз три недеље истраживања њему јавила. Он је биополимер крао од доктора из Азербејџана. Питала сам га када сам погледала слике, пишем на препоруку, имам биополимер и хоћу да га извадим, имам велике инфекције. Рекао ми је да дођем на консултације, видео је упалу и инфекцију и рекао да ће решити - испричала је она.

Катарина се запутила у Београд, где каже да је била импресионирана просторијама лажног доктора.

- Прелепа ординација, дипломе по зидовима, у чекаоници је чак била једна позната личност са ваше естраде, ја сам се и сликала с њом. На дан саме операције је исто било људи. Његова мајка ме је дочекала с правим упитником, као код правог лекара, да ли имам неке проблеме, аутоимуну болест... Све је изгледало супер, његове пре-после слике, то је све било украдено - рекла је она.

Цена није била пресудна јер овај "доктор" није био повољнији од других - штавише!

- Не, био је међу најскупљима - рекла је Катарина.

ПРЕПИСАО ЛЕКОВЕ ПОСЛЕ КОЈИХ ЈЕ СПАВАЛА 3 ДАНА

- Више од три особе су учествовале у мом случају, што је већ злочиначка организација. Писао ми је Катарина, одлично напредујеш, шта год треба, јави се! Писао ми да забрањени антибиотик мажем директно на резове, на шавове. Да га слободно стављам на слузницу. У дубини душе јесам сумњала да ли је све у реду, али сам мислила да би то тако требало да изгледа... Ја нисам могла да говорим после тога, три велике и мноштво малих операција су ми спасле усне - рекла је Катарина.

- Хирург у Загребу ме је после свега примио, са нападима панике, под тешким лековима, и у 15 операција спасио то што се спасити дало. Рекао је да то није био биополимер, и да то није видео никада, да је ко зна шта. Као нешто што је састругано са роштиља и стављено у усну и мишиће - признаје она.

(Мондо)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)