УЖИВАЈТЕ НАРЕДНИХ ДАНА ЈЕР НАМ ОПЕТ СТИЖЕ ПРЕОКРЕТ: Метеоролог открио какво нас време чека за викенд али и следеће недеље

Novosti online

23. 04. 2021. у 12:15

У СУБОТУ и недељу у Србији ће бити сунчано и умерено топло време, са температурама око 15. подеока у суботу, односно око 20. у недељу. У јутарњим сатима могућ је и слаб приземни мраз, најавио је метеоролог Ђорђе Ђурић најављујући време за наредну недељу.

УЖИВАЈТЕ НАРЕДНИХ ДАНА ЈЕР НАМ ОПЕТ СТИЖЕ ПРЕОКРЕТ: Метеоролог открио какво нас време чека за викенд али и следеће недеље

Фото: Принтскрин

Према његовој прогнози, у понедељак нас очекује слично време.

- Онда у понедељак након ведрог јутра током дана ће доћи до постепеног повећања облачности. Али и у понедељак очекујемо до 20 степени -објаснио је.

Даље нас, наводи Ђурић, очекује промена времена са захлађењем. Наводи и да се не очекује драстично спуштање температуре.

- Онда од уторка до четвртка биће променљиво облачно, повремено са пљусковима и кишом са грмљавином. Температуре ће и даље остати између 15 и 22 степена. То значи да ће бити умерено топло, само са падавинама у већем делу Србије - прогнозира.

Нова извесна промена очекује се већ у петак. Данашњи подаци сугеришу да ће време у петак и за викенд бити стабилно и суво.

- Након тога у петак, суботу и недељу би требало да буде суво, претежно сунчано са температуром око и мало преко 20 степени - казао је наводећи да је реч о грубој процени.

- Оно што је сигурније јесте да би после тог периода од уторка до четвртка уследило стабилно и сунчаније време за Велики петак и за викенд.

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)