ПАРАЛИЈА ИЗГЛЕДА САБЛАСНО: Репортер из Србије обишао најпопуларнију српску дестинацију и тамо га дочекало нешто потпуно неочекивано

Novosti online

21. 04. 2021. у 17:27

ГРЧКА је прекјуче отворила своје границе за наше туристе под одређеним условима. Међутим, сви који су се запутили у омиљено српско летовалиште Паралију имали су прилику да виде нешто потпуно другачије од оног на шта смо сви навикли.

ПАРАЛИЈА ИЗГЛЕДА САБЛАСНО: Репортер из Србије обишао најпопуларнију српску дестинацију и тамо га дочекало нешто потпуно неочекивано

Фото: Принтскрин ТВ Прва

- Јуче када смо ми дошли, Паралија је изгледала сабласно, све је затворено, нигде не можете да нађете саговорника, радње пропале, испред њих само побацани рачуни које нису платили – речи су репортера Прве телевизије.

Како наводи Гци су у страху да ли ће им сезона пропасти. Како наводе мештани, плажама Паралије пролази и преко милион и по турита годишње, док је прошле године то било свега 15 до 20 одсто у односу на уобичајену бројку.

- Ова регија је прошле године пропала. Нисам пронашао ниједног српског туристу. Пронашли смо наше људи који овде раде. Овде је живело око 60 породица из Србије, али доста њих се одселило претходне године - казао је репортер.

Што се тиче цена, он наводи да су остале исте. Гирос је 2,5 евра, цене поврћа и воћа су сличне као и код нас.

- На границама овде очекују гужве тек за 1. мај - закључио је он.

Ауторски текст о сабласним грчким плажама можете прочитати КЛИКОМ ОВДЕ.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)