"ОВО ЈЕ СРБИЈА" СЕ ЧУЛО У ХУРГАДИ: Оперска дива Јадранка Јовановић отпевала родољубиву песму нашим лекарима херојима! (ВИДЕО)

Novosti online

12. 04. 2021. у 23:03

СРПСКА оперска дива Јадранка Јовановић певала је српским лекарима са прве линије фронта борбе против Ковида 19 које је председник Једниствене Србије, Драган Марковић Палма повео на одмор у Египат.

ОВО ЈЕ СРБИЈА СЕ ЧУЛО У ХУРГАДИ: Оперска дива Јадранка Јовановић отпевала родољубиву песму нашим лекарима херојима! (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин

Јовановићева је на вечери у Хургади отпевала родољубиву песму "Ово је Србија".

Подсетимо, јуче је авионом са београдског аеродрома полетела српска медицинско - политичка делегација на челу са председником Јединствене Србије, народним послаником и председником Скупштине града Јагодине Драганом Марковићем Палмом за Египат.

У делегацији су здравствени радници са прве линије одбране од ковида 19 и то из Клиничког центра Србије, КБЦ “Драгиша Мишовић”, Института за кардиоваскуларне болести “Дедиње”, ВМА, КБЦ “Бежанијска коса”, Клиничког центра Ниш, Ковид болнице Крушевац, Клинике за ортопедску хирургију и трауматологију из Београда, Медицинског система Београд, Опште болнице у Јагодини и Дома здравља у Јагодини, Општих болница у Ћуприји и Параћину, Дома здравља “др Симо Млошевић” из Београда и здравствених центара у Деспотовцу и Рековцу.

У делегацији су и народни посланици, поред Марковића и Јадранка Јовановић из СНС и Марија Јевђић и Живота Старчевић и из Јединствене Србије.

Ова делегација боравиће у Хургади од 11. до 17. априла.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)