ГРАДОНАЧЕЛНИК НОВОГ САДА УГОСТИО БИЉАНУ ЧЕКИЋ: Она је понос свих нас, гледали смо и плакали

Танјуг

04. 03. 2021. у 16:25

ГРАДОНАЧЕЛНИК НОВОГ САДА УГОСТИО БИЉАНУ ЧЕКИЋ: Она је понос свих нас, гледали смо и плакали

Фото: инстаграм/milosvucevic_gradonacelnik

ГРАДОНАЧЕЛНИК Новог Сада, Милош Вучевић, угостио је данас Биљану Чекић, тринаестогодишњакињу која је удахнула живот девојчици Дари из Јасеновца, у филму који приказује ужасе усташких логора у време Другог светског рата у НДХ.

Вучевић је поручио да је Биљана понос свих нас, а да ће Град Нови Сад увек бити ту да је подржи и помогне.

- Данас сам угостио глумицу Биљану Чекић, тринаестогодишњакињу сада већ чувену по улози мале Даре из Јасеновца, кроз чије филмске очи је пре неку недељу цела Србија гледала све оне ужасе, муке и патње наших људи у монструозној НДХ - навео је Вучевић уз фотографије са Биљаном на свом инстаграм профилу.

- Гледали смо сви и плакали, а Биљана нас је тако освојила и заувек ушла у наша срца, са оним својим дубоким црним очима, погледом одраслог човека и оним дивним смиреним лицем као неке светице са црквене иконе - додао је.

Вучевић је навео и да је после разговора са Биљаном остао задивљен како неко толико млад већ разуме живот и све његове кривине и ломове.

- Нема сумње да нашу Биљу чека велика глумачка каријера, дете са оволиком талентом је понос свих нас, а град Нови Сад ће увек бити ту да је подржи и помогне - написао је Вучевић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)