ШЕКУЛАРАЦ ОТКРИО ЗАПРЕПАШЋУЈУЋЕ ДЕТАЉЕ СА КОРОНА ЖУРКИ: Ево са чиме се све сусреће комунална милиција током провера локација у Београду

Новости онлајн

23. 02. 2021. у 11:24

ПОМОЋНИК начелника Комуналне милиције Ранко Шекуларац открио је с чим се све суочава комунална милиција током "разбијања" корона журки и провера локала и станова по Београду.

ШЕКУЛАРАЦ ОТКРИО ЗАПРЕПАШЋУЈУЋЕ ДЕТАЉЕ СА КОРОНА ЖУРКИ: Ево са чиме се све сусреће комунална милиција током провера локација у Београду

Фото: Принтсцреен/ТВ Прва

- Посла има, радимо једну непопуларну ствар и непопуларни посао. Број оних непослушних и бахатих који раде ван прописаног радног времена и не поштују мере Кризног штаба везани су сигурно за овај број повећања новозаражених - истакао је Шекуларац.

Он је открио како је протекао викенд комуналне милиције.

- Било је више од 400 контрола, са 24 тима комуналне милиције, који су затекли опет прекорачење радног времена, а и велики број оних који не поштују ни у току дана колико људи сме да буде у затвореном простору - рекао је он на ТВ Прва.

Шекуларац је открио и један детаљ са корона журке који је их је запрепастио.

- Једна нова ствар јесте да смо у једном локалу у Савској затекли више од 150 лица, од којих је више од 50 одсто било малолетно. Овом приликом апелујем на родитеље као на одговорна лица да утичу на њих и барем они са своје позиције дају допринос смањењу ширења вируса.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)