ПРЕМИНУО ДР ВОЈО ЗЕЦ: Изгубио битку са короном - свима је помагао, али њему није било помоћи

Новости онлине

27. 12. 2020. у 15:29

КОВИД 19 однео је, нажалост, још једну жртву са прве линије фронта, међу лекарима - доктора Воју Зеца (59) из Дома здравља "Др Јован Јовановић - Змај" у Старој Пазови.

ПРЕМИНУО ДР ВОЈО ЗЕЦ: Изгубио битку са короном - свима је помагао, али њему није било помоћи

Фото: Фацебоок

Зец је после тешке борбе са короном преминуо у уторак на КБЦ Бежанијска коса, а његов Дом здравља саопштио је тужну вест. Ковид 19 однео је, нажалост, још једну жртву са прве линије фронта, међу лекарима - доктора Воју Зеца (59) из Дома здравља "Др Јован Јовановић - Змај" у Старој Пазови.

- Омиљени колега и лекар становницима Подунавља, оставио је неизбрисив траг као пожртвовани лекар, ведрог духа који је пацијентима поред лечења, пружао и пријатељски савет и топлу реч. Др Војо Зец је све поверене радне задатке и обавезе извршавао предано а последњи радни задатак који је обављао био је рад у ЦОВИД амбуланти у Сурдуку. На жалост, прерано нас је напустио разболевши се од ЦОВИД-19 - саопштили су у овој здравственој установи.

Један од најомиљенијих лекара у Срему иза себе је оставио супругу и ћерку.

- Колектив Дома здравља "Др Јован Јовановић Змај" Стара Пазова изгубио је драгог пријатеља и колегу, и изражава најдубље саучешће породици Зец због ненадокнадивог губитка - објавили су у Дому здравља где је радио Зец.

Да је Зец био, заиста, један од најпопуларнијих лекара у Срему показују и реакције на Фејсбуку његових пацијената.

- Отишао је тако брзо, нисмо се стигли ни опростити…Био је лекар и многима је помагао. Њему нису могли помоћи…Корона је била јача…Још пре неколико недеља бринуо се о пацијентима у Цовид амбуланти…Желео је и могао још живети… Али нажалост тело није издржало…Заспао је мој братић Војо Зец -оставила је потрсну поруку Дренка Гаковић.

Зеца су волели и становници Старих и Нових Бановаца и Белегиша.

- Драги наш докторе Војо Зец, нека ти је вечна слава! Саучешће породици. Нека те анђели чувају. Вјечнаја памјат! - написала је Татјана Вечеринац.

Др Војо Зец, доктор медицине, рођен је 27. Јануара 1961. године у месту Доњи Ракани, Босна и Херцеговина. Медицински факултет завршио је у Бањалуци 1991. године. У Дому здравља "Др Јован Јовановић Змај" Стара Пазова запослио се 1999. године и радио је на пословима доктора медицине у служби за здравствену заштиту одраслих становника у Старим и Новим Бановцима.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)