ЧЕКАЈУ СЕ ОБДУКЦИЈА И ДНК АНАЛИЗА: Напета атмосфера у породици несталог кувара из Новог Сада

Љ.П.

25. 12. 2020. у 19:36

ЧЕКАЈУ СЕ ОБДУКЦИЈА И ДНК АНАЛИЗА: Напета атмосфера у породици несталог кувара из Новог Сада

Фото: Фејсбук

НИ три дана после објаве да је у Дунаву код Линца пронађено тело утопљеника, његов идентитет још није познат. Иако аустријска полиција сумња да би то могао да буде Милорад Влаовић (39) кувар из Новог Сада, за којим се трага од 21. новембра, док се не заврши обдукција, ништа се поуздано не може рећи.

У ишчекивању вести из Аустрије, атмосфера у породици несталог кувара је све напетија, и како у разговору за "Новости" истиче Жељка Влаовић, Милорадова супруга, не преостаје им ништа друго већ само да чекају.

- Разговарала сам са нашим конзулом у Аустрији и тамошњим полицијским инспектором, али нису могли да ми кажу када ће бити завршена обдукција и ДНК анализа - каже Жељка Влаовић. - Тамо су божићни празници, а затим ће уследити и новогодишњи, тако да ће сигурно све то потрајати.

После проналаска тела мушкарца у Дунаву код Линца, у тамошњој полицији, према писању аустријских медија, верују да је реч о нашем држављанину, јер је на руци мушкарца извађеног из реке, наводно био исти сат какав је носио и нестали кувар из Новог Сада.

Влаовић, који је као кувар упослен на броду "Примадона", са пловила је нестао 21. новембра, и од тада му се губи сваки траг. Тог дана је са колегама обележавао славу Аранђеловдан, а супрузи је у току дана послао слике славског стола. Супружници Влаовић су се последњи пут чули те суботе око 15.30. Она је раније испричала да му је после тога слала поруке, али да он више није одговарао, нити их је видео, а онда је сазнала да је те ноћи нестао.

Када је откривен Влаовићев нестанак , полиција у Линцу којој је куварова супруга пријавила да га нема, кренула је у потрагу за несталим Новосађанином. Сумњало се да је пао са брода у Дунав, претражена је околина "Примадоне", али његовог тела није било.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)