МИЛАН ПРЕ ОДЛАСКА ОСТАВИО ПИСМО ПОРОДИЦИ: Нови детаљи о нестанку момка из Милановца

В. Ђ.

22. 12. 2020. у 17:34

МИЛАН Илић (34), из Доњег Милановца, који је нестао 20. Децембра, након одласка из породичне куће породици је оставио - писмо - сазнају "Новости".

МИЛАН ПРЕ ОДЛАСКА ОСТАВИО ПИСМО ПОРОДИЦИ: Нови детаљи о нестанку момка из Милановца

Фото: Приватна архива

Није позната садржина текста, али из извора блиским истрази незванично сазнајемо да је Илић навео да жели да покуша да се сам снађе у животу, као и да има идеје како ће уредити свој живот.

У Доњем Милановцу кажу да су Милана слабо познавали, јер је он често боравио у иностранству. Говори неколико језика и важи за врло интелеигентног и момка. Такође, помиње се да је из породичне куће, након што су сви укућани претходног дана прославили крсну славу Светог Николу.

Последњи пут је виђен 20. децембра, и отада му се губи сваки траг, а додатни мотив енигма представља то што се на његов вајбер, након одласка, јавио непознат човек, тврдећи да је из Свилајнца и да је број његов.

За време разговора, млађи брат је успео да усними тог човека, за кога Илићева породица каже да га пре нису никада видели. Потрага зе настаавља.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Luka

23.12.2020. 08:31

Nema enigme vezane za viber, objasnila je sestra nestalog momka da je greškom mobilne telefonije došlo do prebacivanja poziva na bivši broj telefona nestalog momka. Tačnije, čovek je promenio operatera, a zadržao broj, zato je došlo do zabune.