НОСИТЕ ОГРОМНУ ОДГОВОРНОСТ, НАДАМ СЕ ДА СТЕ ТОГА СВЕСНИ: Др Кон одговорио удружењу грађана Уједињени против ковида

Novosti online

02. 12. 2020. у 13:46

НОСИТЕ ОГРОМНУ ОДГОВОРНОСТ, НАДАМ СЕ ДА СТЕ ТОГА СВЕСНИ: Др Кон одговорио удружењу грађана Уједињени против ковида

Фото: Танјуг/Влада Републике Србије/Слободан Миљевић

ЕПИДЕМИОЛОГ и члан Кризног штаба за борбу против вируса корона обратио се колегама из удружења грађана "Уједињени против ковида" и истакао да је време за преиспитивање одговорности пред нама, али и да они сносе огромну одговорност у овом тренутку и да се нада се да ће је прихватити и носити када за то дође време.

- Поштоване колеге из "Удружени против ковид", сва Ваша питања су корисна (чак и она малициозна) и сматрам да треба да наставите са критиком. Време за преиспитивање одговорности је пред нама. Свако добро вам желим. 

- Што се тиче моје личне одговорности носим је непоколебљиво и спреман сам да одговарам на сва питања по завршетку епидемије. Ово што живимо је историјска борба за чување живота становништва Србије. Многи од вас су у тој борби и ја их са поштовањем слушам. Има, нажалост, политиканства и неких критика које одбацујем. Треба разумети да и ви носите огромну одговорност у овом тренутку и надам се да сте у потпуности тога свесни, да ћете је прихватити и носити када дође време преиспитивања - написао је др Кон на свом Фејсбуку налогу.

Фото: Принтскрин

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)