У КАКВОМ ЈЕ СТАЊУ ДОКТОР СТЕВАНОВИЋ? Главна сестра открива како се осећа директор Инфективне клинике и члана Кризног штаба

Novosti online

04. 11. 2020. у 11:12

ЗОРИЦА Николић, главна сестра на одељењу за Клиничку фармакотерапију и нејасна фибрилна стања Инфективне клинике, каже да имају 50 пацијената, од којих је у уторак ујутру њих 11 било на респиратору, али да се то мења из часа у час.

У КАКВОМ ЈЕ СТАЊУ ДОКТОР СТЕВАНОВИЋ? Главна сестра открива како се осећа директор Инфективне клинике и члана Кризног штаба

Фото: Танјуг

- Пун је капацитет болнице, јер се зграда реновира. Иначе је било 270 прегледа, а 97 одсто њих је било позитивно. Овде већ дуго траје велика борба за пацијенте, сви смо преморени, али се лавовски боримо и желимо да што мање има оболелих, зато апелујемо на све грађане да носе маске, држе дистанцу и избегавају масовна окупљања - каже Николићева.

Она је послала поруку и дирекроту ове установе, епидемиологу и члану медицинског Кризног штаба, др Горану Стевановићу који је и сам недвно заражен корона вирусом.

- Директор доц. др Горан Стевановић је у самоизолацији и опоравља се. Имао је блажи облик короне. Ми га овом приликом много поздрављамо, да нам се што пре врати јер је он једна велика карика овде која све води и без њега и без њега ништа не би било овако - рекла је главна сестра Зорица Николић.

(Курир.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (7)