МИСИЦА СЕ ОГЛАСИЛА НАКОН ПОКАЗИВАЊА ДВОГЛАВОГ ОРЛА: Ово је објашњење Валентине Петровић - покајала се и жели да се повуче

Новости онлајн

26. 10. 2021. у 17:05

НАКОН што је друштвеним мрежама и медијима одјекнула вест да је српска представница на Избору за мис Интерконтинентала, Валентина Петровић, заједно са представницама Црне Горе и такозване државе Косово показала двоглавог орла, мисица се огласила путем Инстаграм објаве.

МИСИЦА СЕ ОГЛАСИЛА НАКОН ПОКАЗИВАЊА ДВОГЛАВОГ ОРЛА: Ово је објашњење Валентине Петровић - покајала се и жели да се повуче

Фото: Инстаграм/bunt.svesrbija

- Желим јавно да се огласим поводом слике која кружи друштвеним мрежама! У налету еуфорије поводом журке била сам позвама да се фотографишем, великом брзином сам стала поред девојака и девојке су ме у еуфоричној брзини наместиле руке како да станемо, нисам имала никакву лошу намеру, то је био тренутак непромишљености и глупа спонтаност.

- Желим да се извиним свим приипадницима своје нације, народу са Косова и Метохије, мојој компанији, мојој породици који су збуњени због настале фотографије и моје непромишљености и упадању у замку туђе лоше намере. Ја волим и бодрим своју државу и њене вредности. Наша држава је једини симбол који носим у срцу. Једноставно нисам размишљала када је дошло до овог чина.

- Јако, јако ми је жао, зато поред дубоког извињења донела сам одлуку да од организатора тражим дозволу да напустим такмичење и тим чином олакшала себи тренутни притисак који носим.

- Баш се кајем, али просто то се непромишљено десило. Тешко ми падају све поруке и критике, али у праву сте. Извините, надам се да ћете ме разумети - написала је Валентина на свом Инстаграм налогу.

Подсетимо, Весна де Винча, власница агенција Мисс Yу, која годинама организује и учествује Изборе за мис Србије, огласила се након што је у јавност испливала скандалозна фотографија српске мисице која показује двоглавог орла, симбол тзв. велике Албаније.

Фото: Инстаграм/бунт.свесрбија

- Затечни смо и збуњени тиме што смо и ми видели. Контактирали смо нашу представницу и она нам је послала обавештење које је поставила на свој Инстаграм профил. Након тог чина, и ми смо, а и Валентина тражили од организатора да буде враћена са такмичења - поручила је Да Винча за Курир.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО:

НОВОСТИ У ИСТАНБУЛУ: Клањање у хришћанским светињама

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (20)