ТО СУ ЧИСТИ ФАШИСТИ, НИЈЕ МИ СВЕЈЕДНО! Доктор Тиодоровић се огласио након протеста антиваксера испред његовог стана

Novosti online

26. 10. 2021. у 16:16

ПРОФЕСОР доктор Бранислав Тиодоровић, члан Кризног штаба, каже после протеста и увреда антиваксера, који су му дошли под прозор стана у Нишу, да му није свеједно, пре свега имајући у виду безбедност своје породице, али да не одустаје од својих стручних ставова пред предизборним нападом милитантних група, јер му је на првом месту заштита живота становништва.

ТО СУ ЧИСТИ ФАШИСТИ, НИЈЕ МИ СВЕЈЕДНО! Доктор Тиодоровић се огласио након протеста антиваксера испред његовог стана

Фото: Новости архива

- Не могу да верујем да има и таквих људи међу нама! Мени неко да виче да сам Менгеле, нациста, усташа?! И мени и Предрагу Кону! И то ко виче - чисти фашисти! Имају право да мисле другачије, да се не слажу са мном, да изразе незадовољство, али немају никакво право да ми дођу под стан, да ми угрожавају породицу и комшије - каже проф. Тиодоровић и додаје да је било 50-60 антиваксера под његовим прозором.

Он је изненађен, како каже, да у његовом народу постоје такви људи.

- Ни у највећим демонстрацијама никад нико није долазио некоме пред стан. Није ми свеједно, пре свега због породице, али нисам звао полицију. Апсолутно не мењам своје ставове јер не размишљам искључиво о себи, већ о народу и о животу људи. Па видите колико је и данас људи преминуло од ковида. Па то су безосећајне особе. Ковид пропуснице имају најшири приступ у Европи - од тога да ако нећеш да се вакцинишеш имаш могућност да понудиш негативан тест или потврду да си боловао, па чак и да имаш антитела. И шта хоће?! Све је то у склопу предизборне активности одређених милитантних група - наглашава проф. Тиодоровић и додаје:

- Посебно ме погађа што сам ја можда чак био и први, у ситуацијама кад се мало смиривала епидемија, који је предлагао да треба опет да раде и позоришта и биоскопи, да дозволимо и културне манифестације, музичке свечаност, управо да би народ изашао из стресне ситуације. И шта сам сад доживео - да ме нападају тамо некакви типови?!

Професор Тиодоровић понавља да морамо да прекинемо ланац заражавања.

- Остајем при ставу да би најбоље било увести ковид пропуснице 24 сата дневно за све осим за маркете, апотеке и пумпе, да бисмо сачували животе, много људи умире од ковида - наглашава проф. Тиодоровић.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО - У ЦРВЕНОЈ ЗОНИ: "Новости" са медицинарима и пацијентима ковид болница

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)