ДА ЛИ СТЕ ЈЕ ВИДЕЛИ? Полиција и мештани Речке код Неготина трагају за Јаворком!

С.М.Ј.

23. 07. 2021. у 19:02

ПРИПАДНИЦИ Полицијске станице Неготин и мештани Речке трагају за Јаворком Милосављевић (74) из тог села која је последњи пут виђена 20. јула око 10 часова испред продавнице.

ДА ЛИ СТЕ ЈЕ ВИДЕЛИ? Полиција и мештани Речке код Неготина трагају за Јаворком!

Фото: МУП

Јаворка је, кажу мештани, слабије телесне конституције, висока око 167 центиметара, без карактеристичних ознака на лицу. Хода погрбљено, носи наочаре и има светлу кестењасту косу и очи браон боје.

Дешавало јој се, веле Речанци, да нестане и раније, да залута у други део села, па је они врате кући у којој живи сама. Дементна је. Неколико дана пре него што је нестала пала је и задобила модрицу испод левог ока. Има огреботину на челу и рану у задњем делу главе.

У потрагу за Јаворком поред припадника Полицијске станице Неготин укључили су се и мештани села Речка, као и чланови Ловачког удружења “Хајдук Вељко”, подружница Мокрање и Речка, који ће у сарадњи са полицијом осим потеса села претраживати, уколико је не пронађу, и наредних дана шире подручје Речке.

Моле се грађани да се за све корисне информације обрате припадницима Министарства унутрашњих послова, Полицијске станице Неготин на бројеве телефона 192 и 019/543-557.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)