АДМИРАЛБЕТ ЧАСТИ СА ФАНТАСТИЧНИХ 2000 РСД БОНУСА ДОБРОДОШЛИЦЕ!

А.Б.

30. 11. 2022. у 12:35 >> 12:35

САМО током Светског првенства у Катару, преузмите нову АдмиралБет апликацију и одмах вам стиже дупло већи бонус добродошлице за одигравање тикета и онлине забаву на слотовима

АДМИРАЛБЕТ ЧАСТИ СА ФАНТАСТИЧНИХ 2000 РСД БОНУСА ДОБРОДОШЛИЦЕ!

Foto: Profimedia

Када је напољу лепо време, није тешко наћи занимацију. Али, шта радити када је напољу хладно и пада киша? Ово питање нас вечито мучи и стално изнова покушавамо да се сетимо ствари и активности уз помоћ којих ћемо прекратити време током хладних дана.

Међутим, једно је сигурно, све док траје Светско првенство у Катару о временској прогнози нећемо размишљати. Јер, ко још брине о томе какво је време напољу када се мечеви свакако прате крај малих екрана, било од куће или из локалних кафића. 

<

Ако се на то још дода и нова АдмиралБет апликација, која свим новим играчима доноси 2000 РСД бонуса добродошлице, онда забави стварно нема краја и то све на затвореном и топлом простору, без потребе да идете до кладионице да уплатите тикет.

Дакле, уколико се за време Светског првенства, региструјете, верификујете ваш налог и потврдите свој број телефона на новој АдмиралБет апликацији ОВДЕ, одмах након тога ће вам стићи дупло већи бонус добродошлице, без депозита! 

Добијених 2000 динара бонуса, сви нови играчи могу да искористе за дупло више забаве на слотовима или за спортско клађење.

Па тако, уколико сте већ одиграли тикет и желите да прекратите време до следеће утакмице на Мундијалу, бонус средства можете да искористите и на неком од онлајн слотова. Поред најшире спортске понуде и најбољих квота, на новој АдмиралБет апликацији чека вас и преко 1500 игара врхунских слот провајдера, међу којима су од недавно и Хабанеро слотови.

Да подсетимо, након нерешеног резултата Србије и Камеруна (3:3) и победе Бразила у другој утакмици групе "Г" са Швајцарском (1:0), сада је дефинитивно познато шта је нашој репрезентацији потребно за другу фазу Светског првенства у Катару. “Орловима” ће бити довољна победа над Швајцарском, под условом да Камерун не приреди велики спектакл у наредном мечу против Бразила.

Зато не пропустите ову сјајну понуду АдмиралБет-а, преузмите нову апликацију већ данас и уз њу дупло већи бонус добродошлице и подржите наше “Орлове” да прођу у нокаут фазу Светског првенства у Катару.

А уколико ипак волите да пратите мундијалске утакмице из кафића, предлажемо да свратите до најближег АдмиралБет локала где уз одиграни тикет добијате пиће гратис а можете да освојите и Царслберг мајицу, у акцијама које трају све време током Мундијала. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

СРБИЈУ ИНТЕРЕСУЈЕ САМО КАДА ЋЕ МИР Вучић: Некада је та реч била најпопуларнија у свету, а сада нико не сме да је изговори