МНОГО ПОСЛА ЗА ПОЛИЦИЈУ У НИШУ: Возили бахато, неопрезно, под дејством алкохола и дроге

Ј. Ћ.

10. 05. 2021. у 15:03

ПРИПАДНИЦИ Министарства унутрашњих послова у Нишу, у редовној контроли саобраћаја, током викенда, зауставили су петорицу возача који су управљали возилом под дејством алкохола и једног који је возио мотоцикл под дејством психоактивних супстанци.

МНОГО ПОСЛА ЗА ПОЛИЦИЈУ У НИШУ: Возили бахато, неопрезно, под дејством алкохола и дроге

Фото: П. Милошевић

Полиција је на подручју града алкотестирала двојицу мушкараца старости 47 и 56 година који су возили „рено“ и „опел“ и утврдила да имају 2,45 и 2,17 промила алкохола у организму.

Такође, из саобраћаја је искључен и тридесетосмогодишњи возач „фијата“ који је возио са 1,81 промил алкохола, као и педесетосмогодишњи возач „форда“ који је управљао са 1,36 промила алкохола. 

Полиција је задржала и педесетосмогодишњег возача „смарта“ који се сумњичи  да је изазвао саобраћајну незгоду управљајући возилом са 1,82 промила алкохола у организму.

Он се сумњичи да је у суботу ударио у „тојоту“ и том приликом возач „тојоте“ је задобио лаке телесне повреде.

Полиција је, приликом редовне контроле саобраћаја, зауставила тридесетдеветогодишњег возача који је управљао нерегистрованим мотоциклом, без возачке дозволе и под дејством психоактивних супстанци. 

Свим возачима одређено је задржавање и против њих ће бити поднете одговарајуће прекршајне пријаве из Закона о безбедности саобраћаја на путевима.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)