БРОЈЕВИ ЗНАТНО БОЉИ: У Неготину седам нових случајева ковида, Кладову три - Мајданпеку само један

С.М.Ј.

01. 02. 2021. у 18:57

У ОПШТИНИ Неготин у последња 72 сата седморо особа заражено је вирусом корона.

БРОЈЕВИ ЗНАТНО БОЉИ: У Неготину седам нових случајева ковида, Кладову три - Мајданпеку само један

Фото: С.М.Ј.

Од 99 тестираних позитиван резултат евидентиран је код три жене од 22 до 65 година, као и код четири особа мушког пола од 40 до 69 година старости.

У овом периоду је 58 особа прегледано у ковид амбуланти, од којих се први пут лекарима за помоћ обратило 28 особа, док је њих 30 дошло на контролни преглед. У неготинској болници, на ковид одељењима, збринуто је 11 особа, позитивних на вирус корона. Од почетка епидемије до данас у општини Неготин корона вирус потврђен је код 1.121 особе.

У општини Кладово, у којој је од од почетка епидемије инфицирано 1348 особа, опорављено 1272,  а од последица вирусне инфекције преминула 53 пацијента, током минулог викенда забележена су три нова случаја ковида. Од последица заразе у последња два дана опоравила су се три пацијента, па је број активно позитивних смањен на 23.

У општини Мајданпек у недељу је евидентиран један новооболели. Највише активно позитивних особа је у Мајданпеку, 18, у Доњем Милановцу са припадајућим селима три, у Јасикову два, а у  Рудној Глави један оболели. Од почетка епидемије у мајданпечкој општини заражене су 824 особе, до сада је излечено 770, а преминуло 30 пацијента. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)