ПАКЕТИЋИ ОД СРЦА: У Шапцу дарови уручени малишанима у здањима социјалног становања

В. МИТРИЋ

01. 01. 2021. у 23:56

ГРАДОНАЧЕЛНИК Шапца др Александар Пајић даровао је пакетићима малишане који станују у згради Социјалног становања у заштићеним условима, поводом новогодишњих и божићних празника.

ПАКЕТИЋИ ОД СРЦА: У Шапцу дарови уручени малишанима у здањима социјалног становања

Фото: ГУ Шабац

Он је истакао да је „интерес града Шапца да сва деца имају осмех на лицу током празника, а и након њих“.

- Наша политика је да сви морају да осете да су чланови овог друштва и да сви ми бринемо о њима. Овде су породице којима је град решио питање социјалног становања - прича челник града на Сави. - Давање пакетића један је од начина да се деца друже и поделе радост Новогодишњих празника. Потрудили смо се да у овом празничном периоду посебно усрећимо малишане који су у незавидној материјалној ситуацији. Желим да свако дете у нашем граду осети радост коју доносе празници.

Тања Николић, која живи под овим кровом, каже да је, као и остали малишани, обрадована посоетом градоначелника Пајића и даровима које је донео, и од срца, уручио.

- Желим свима срећу, здравље и весеље - рекла је Тања Николић.

У два овдашња здања смештене су породице чији су чланови некада живели у Колективном центру у Варни, као и локалне социјално угрожене породице. Реч је о зградама које имају у 48 станова, у којим живе породице са 19 малишана узраста до 15 година.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)