ДОДЕЉЕНЕ СПОРТСКЕ СТИПЕНДИЈЕ У КРУШЕВЦУ: Ове године дупло више новца за таленте у спорту

С.БАБОВИЋ

23. 03. 2023. у 19:30

СПОРТСКИ стипендиста у Крушевцу добија ове године стипендију вредну 80.000 динара,а укупан буџет намењен овим талентима дуплиран је у односу на прошлу годину и сада износи два милиона динара.

ДОДЕЉЕНЕ СПОРТСКЕ СТИПЕНДИЈЕ У КРУШЕВЦУ: Ове године дупло више новца за таленте у спорту

Foto:GU Kruševac

Посебна комисија одлучивала је о избору добитника стипендија Спортског савеза града. Изабрано је најбољих 25, који се баве различитим спортовима, кошарком, рукометом, пливањем, атлетиком, стоним-тенисом, бадминтоном и планинарењем.

Износ од 80.000 динара примаће у 10 месечних рата, како је прецизирано данас на додели стипендија у Градској управи. Нешто раније овог месеца, стипендије су увећане и ђацима и студентима.

Најбољи крушевачки студенти су до сада примали 8.000 динара, док су ученицима средњих школа награђивани са по 5.000 динара.Правилником је измењена висина стипендија,па ће тако студенти добијати 12.800, а ђаци средњих школа и гимназија-7.700 динара.

Проширена је и листа могућих кандидата за ове стипендије.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

АМБАСАДОР Русије у Србији Александар Боцан-Харченко оценио је данас да је поклапање ескалације ситуације на Косову и Метохији са протестима у Београду „очигледан притисак“ на српско руководство и да је „циљ Запада промена политике Србије“.

03. 06. 2023. у 15:03

Коментари (0)

ДАНАС ЈЕ ДУХОВСКИ ПОНЕДЕЉАК: Шта према веровању нипошто не треба радити