УСПЕХ НА РЕПУБЛИЧКОМ ТАКМИЧЕЊУ: Лесковчанима 15 награда и једна похвала

И. М.

30. 11. 2022. у 21:13

МУЗИЧКА школа „Станислав Бинички“ из Лесковца освојила је на Републичком такмичењу из солфеђа и теоретских предмета чак 15 награда и једну похвалу.

УСПЕХ НА РЕПУБЛИЧКОМ ТАКМИЧЕЊУ: Лесковчанима 15 награда и једна похвала

фото: И.Митић

Тридесето Републичко такмичење из солвеђа и теоретских предмета организовало је Удружење музичких и балетских педагога Србије, а ученици музичке школе из Лесковца су још једном потврдили квалитет наставног процеса у овој установи.

Они су из теорије музике освојили осам првих и једну другу награду као и једну похвалу. Из предмета солфеђо припале су им две треће награде, а из предмета контрапункт три прве награде. Једну другу награду освојили су из хармоније.

У школи кажу да су поносни на своје ученике и наставнике који су марљивим радом постигли изузетне резултате што су и потврдили тако што су овој установи донели велики број значајних признања којих ће, како истичу, бити и убудуће.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ВАЖНО ЗА ВЛАСНИКЕ ДИЗЕЛАША: Држава плаћа 2100 евра за замену - ово ће бити услови

ВАЖНО ЗА ВЛАСНИКЕ ДИЗЕЛАША: Држава плаћа 2100 евра за замену - ово ће бити услови

ВОЗАЧИ који имају старог дизелаша од следеће године ће моћи од државе да добију субвенцију од 2.100 евра за куповину новог или половног путничког аутомобила евро 6 стандарда.

31. 01. 2023. у 10:30

ИВАНИШЕВИЋ КОНАЧНО ОТКРИО ИСТИНУ: Ево шта каже о непристојном понашању Новака Ђоковића

ИВАНИШЕВИЋ КОНАЧНО ОТКРИО ИСТИНУ: Ево шта каже о "непристојном" понашању Новака Ђоковића

НОВАК ЂОКОВИЋ још једном је покорио Аустралију и импресивним издањем, које је крунисано победом против Стефаноса Циципаса, докопао се 22. гренд слем титуле. Све је прштало од емоција у Мелбурну, па је Ноле тако под огромним набојем ушао у једном моменту у расправу са својим тренером - Гораном Иванишевићем.

31. 01. 2023. у 08:38

Коментари (0)

ДА СЕ ЗАВРТИ У ГЛАВИ: Колико је Ноле платио третмане на АО