СТИГЛА 302 РЕЗУЛТАТА: У Јабланичком округу пет новозаражених короном

И. М.

29. 11. 2022. у 17:01

ПОСЛЕДЊА 24 часа лабораторијски је потврђено да је на подручју Јабланичког округа пет пацијената заражено вирусом корона.

СТИГЛА 302 РЕЗУЛТАТА: У Јабланичком округу пет новозаражених короном

Фото: И.М.

Њихови резултати стигли су у лесковачки Завод за јавно здравље међу 302 тестиране особе. Од овог броја у Лесковцу су узоркована 244 пацијента.

Позитиван налаз добиле су четири особе из града на Ветерници и једна са територије Власотинца. Међу њима су пензионер, једна незапослена и три запослене особе.

Тренутно се чека на резултате још 12 пацијената које су у претходном периоду узорковане у здравственим установама округа.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

СИН ми је добро, ушили су му рану али је још у болници. Иако је полиција ухапсила сву тројицу нападача, двојицу малолетника су пустили а оног старијег од 46 година су задржали. Страшно је то што су мог сина, који уопште није проблематичан, напали из чистог мира док је шетао пса.

04. 02. 2023. у 11:56

ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

"ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА" Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

- ПОГЛЕДАЈТЕ са каквим болесним лажовима имамо посла, погледајте, поштовани грађани, чиме се баве и то већ 30 дана, рекао је председник Србије Александар Вучић, показујући јавности фото-монтажу фотографијe на којој се он наводно грли са Аљбином Куртијем, а коју је Срђан Миливојевић из ДС делио на друштвеним мрежама.

03. 02. 2023. у 14:22

Коментари (0)

МОРАТЕ ЗНАТИ: Шта треба да радите у случају јаког земљотреса