ОВАКВИ МЛАДИ ЉУДИ СУ НАМ ПОТРЕБНИ: Возачу Хитне помоћи, који је вратио изгубљени новчаник са новцем Албанцу, захвалница за човечност

Д. РИСТИЋ

26. 11. 2022. у 15:32

ДИРЕКТОР Здравственог центра Врање, др Саша Ђорђевић са сарадницима, је возачу Хитне помоћи, Христијану Спасићу, уручио захвалницу за показану човечност приликом враћања пронађеног новца власнику.

ОВАКВИ МЛАДИ ЉУДИ СУ НАМ ПОТРЕБНИ: Возачу Хитне помоћи, који је вратио изгубљени новчаник са новцем Албанцу,  захвалница за човечност

Д. Ристић

Хуманост је основна одлика рада у Здравственом центру Врање, истакао је директор.

- Његов несебичан гест, вредан дивљења показао је оно што сви запослени у Здравственом центру Врање уносе са собом кад долазе на рад али и ван радног времена - рекао је директор Ђорђевић на пријему за Спасића.

Оно што је посебни значајно у овом случају је да се ради о младом човеку, нагласио је др Ђорђевић и додао да су овакви људи потребни Здравственом центру Врање и за њих ће увек имати места у колективу.

Христијан Спасић је након примања захвалнице, скромно изјавио да је задивљен гестом својих претпостављених, али и да је остао "без речи".

- Свако би то урадио на мом месту - рекао је на крају овај скромни младић.

Подсетимо, Христијан је пронашао торбу са више од 3 хиљаде евра, намењених за лечење болесног детета у Италији. Без размишљања је случај пријавио начелнику, а потом торбу предао полицији, где га је власник дочекао са сузама у очима.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

СИН ми је добро, ушили су му рану али је још у болници. Иако је полиција ухапсила сву тројицу нападача, двојицу малолетника су пустили а оног старијег од 46 година су задржали. Страшно је то што су мог сина, који уопште није проблематичан, напали из чистог мира док је шетао пса.

04. 02. 2023. у 11:56

ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

"ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА" Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

- ПОГЛЕДАЈТЕ са каквим болесним лажовима имамо посла, погледајте, поштовани грађани, чиме се баве и то већ 30 дана, рекао је председник Србије Александар Вучић, показујући јавности фото-монтажу фотографијe на којој се он наводно грли са Аљбином Куртијем, а коју је Срђан Миливојевић из ДС делио на друштвеним мрежама.

03. 02. 2023. у 14:22

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

СЛУЧАЈ из седамдесетих година прошлог века у Зеници остао је забележен као један од бруталнијих злочина у историји СФР Југославије.

02. 02. 2023. у 21:00

Коментари (0)

СОЧНО ТЕЛЕЋЕ ПЕЧЕЊЕ У РЕРНИ: По рецепту најискуснијих кувара - тајна је у брашну