ПОЛИЦАЈАЦ ВРАТИО 2.500 ЕВРА: Звонко Митровић, из Лознице, нашао новац и документа и обрадовао Бранка Мићића

В. М.

25. 06. 2022. у 06:33

ПОЛИЦАЈАЦ из Лознице, Звонко Митровић, који иза себе има 30 лета ефективног рада у плавој униформи, пронашао је новчаник у ком је било 2.500 евра и документа и вратио га власнику Бранку Мићићу из Лозничког Поља.

ПОЛИЦАЈАЦ ВРАТИО 2.500 ЕВРА: Звонко Митровић, из Лознице, нашао новац и документа и обрадовао Бранка Мићића

Фото В. Митрић

Мићић је, како каже, кренуо до оближње мењачнице да размени део девиза и уплати рачуне, али кад је стигао, увидео је да новчаника нема. Био је, вели, ван себе.

- То се догађало у прометној Улици војводе Путника, која је и део магистралног пута Ваљево - Лозница, где је и аутобуско стајалиште и, од јутра до мрака, ту је мноштво људи - каже Мићић.

- Стотинак метара даље, где сам изашао из кола, отишао сам да видим да ли је новчаник испао док сам излазио. Пришао ми је полицајац Митровић и питао ме да ли сам нешто изгубио. Рекао сам о чему је реч. Затражио је да му кажем ко сам, шта сам имао у новчанику. Одмах потом, предао ми је новчаник, на моју велику срећу.

Полицајац Митровић, возећи аутомобил, угледао је на улици новчаник. Стао је, изашао из кола и узео га. Сачекао је који минут, а онда се појавио Мићић и све све завршило добро.

Мићић је читаву смену полиције у Лозници частио роштиљем, а Митровићу, који иначе ради на обезбеђењу новинара "Новости" Владимира Митрића, како каже, "до неба је захвалан".

За полицајца Митровића је, ово, како је само рекао, "нешто што се подразумева и што је обавеза и полицајаца и суграђана".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

ЗАР ТАКО? Ојадили Србе у Грчкој - нису веровали шта су им урадили са аутом на Халкидикију (ФОТО)